![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Yaşasın
Sevgili Hoyadag anlattığınız hikayeyi tüylerim diken diken olmuş bir şekilde okudum. Sevmek ve bu sevginin karşılıklı olması ne güzel. Hayatta ne için yaşıyoruz ki zaten. Mutlu olmak için, sevgiyi yaşamak için ![]() Bu sabah 2 günlük bir hafta sonu tatil'i yapıp tekrar işeme döndüğümde daha kapıyı açmadan, vitrinimin camından bir de ne göreyim. Benim güzel Hoyam yeni yapraklar vermiş. Hem göbekten hem de bir daldan. Önce dalındaki yeni yaprağı gördüm. Acaba başka yeni yaprak var mıdır derken. Göbekten de 2 yeni yaprak verdiğini görmem mi? Nasıl mutlu oldum, nasıl sevinçten çıldırdım bilmem tahmin edebilir misiniz? Günlerdir üzerinden gözlerimi alamazken 2 gün yalnız bıraktım, şu yaramazın yaptığına bakın ![]() Bu arada 2 gün yokken burası baya bir hareketlenmiş. Yeni Hoyaların peşine düşülmüş. Ben de ne yaparsanız varım. Ne de olsa birlikten kuvvet doğar. Sayın Muzip Bey de bence yılların emeğini verdiği Hoyalarına bir değer biçmeli. Böylesi daha makbul olacaktır. Onlardan da talip olacaklarım olacaktır. Sevgi ve saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
hoya, mum çiçeği |
|
|