![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-05-2016
|
merhaba arkadaşlar, istanbulda istiridye mantarı yetiştiriciliği eğitimi veren yerler var mı bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2008
|
Tarım Konfederasyonu web ve facebook sayfalarını takip edin. Ankara, Adana ve İzmir'de yaptılar. Belki İstanbul'da da olabilir. Projelerimiz başlığı altında duyruluyor: Projelerimiz - Tarım ve Gıda Konfederasyonu |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
|
derya kuzuları:)
merhaba arkadaşlar; ilk denememden ilk pinler merhaba dedi, insan çok sevindirik oluyor ![]() yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkürler, denemelere devam. yalnız delik delerken biraz zorlandım azcık zarar da verdim. bazı pinler hiç delik olmayan yerlerden çıkıyor. deliği genişletmek için yavruların büyümesini biraz daha mı beklemem gerekir acaba veya sağlıklı yöntemi nedir bu işin teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-06-2016
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
|
Sapları çok mu uzun
merhaba arkadaşlar; fotolar 24 ve 25. günden. sapları biraz uzun gibi geldi bana, acaba oksijen yetersizliği yüzündenmidir? genel durumları hakkında yorum yapabilirmisiniz teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-06-2016
|
sulamayı biraz azaltın fazla su alan pinler sapı ince şapkası geniş olur suyu biraz azaltırsanız oturacaktır 25. gün için ideal bir oluşum dikkat ederseniz gayet güzel olacak |
|
|
|
![]() |
|
|