![]() |
|
|
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
Link vermeniz sorun yaratmaz ![]() Uzaktan bakmak bizde biraz sorun yaratıyor ama olacak o kadar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
350 gr ağırlındaki domalan mantarının yumurtalı yemeğini şiddetle tavsiye ederim. Çok lezzetliydi daha önce yemediğime bin pişmanım. Şimdi size nasıl yapıldığını fotoğraflı olarak sunum yapacağım ![]() Toprağın üst katmanında kalan kısmı ![]() Kök kısmı ![]() Güzelce yıkayıp çok büyük olduğu için üçe böldüm ve dış kabuğunu soydum ![]() Daha sonra küp şeker büyüklüğünde doğradım ![]() 4 yemek kaşığı fındık yağı döküp normal ateşte pişirmeye başladım ve suyunu bıraktı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yillar once rahmetlik Dedemlere Konya'ya gittigimizde cok yerdik. Dedemin arazisinde cok bol bulunurdu. Birde Domalan bulgur pilavinda gùzel olur. Bulgur pilavina mantar gibi dogranip birlikte pisirilir. Unutamadigim lezzetlerden biridir Domalan. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|