agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Çiftlik Hayvanları > Küçük ve Büyükbaş Hayvanlar
(https)

Beğeni Düzeni444Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-03-2013, 13:41   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 20-03-2013
merhaba,

yeni üye oldum. Hurriyetteki bugünki haberi okuyunca google da konuyla ilgili tecrübeleri okumak istedim, sizin forumu buldum.

Gördümki 12. aydan bugüne kadar adamlarin söylemleri degismemis, hep ayni cizgi de kalmislar hic ilerleme göstermemisler. iyiki tecrübelerinizi paylasmissiniz.

Özellikle ismail karagülle beyin ilk sayfalarda ki fikirleri müthis geldi. Eger yeni bir olusuma basladiysa mutlaka tecrübelerini okumak isterim. Selamlar

hasanyazan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-03-2013, 17:13   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 17-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hasanyazan Mesajı Göster
merhaba,

yeni üye oldum. Hurriyetteki bugünki haberi okuyunca google da konuyla ilgili tecrübeleri okumak istedim, sizin forumu buldum.

Gördümki 12. aydan bugüne kadar adamlarin söylemleri degismemis, hep ayni cizgi de kalmislar hic ilerleme göstermemisler. iyiki tecrübelerinizi paylasmissiniz.

Özellikle ismail karagülle beyin ilk sayfalarda ki fikirleri müthis geldi. Eger yeni bir olusuma basladiysa mutlaka tecrübelerini okumak isterim. Selamlar
Bu da koyunlu keili 'saadet zinciri' - Hrriyet EKONOM

ödenen paralara sigorta yapılması diye birşey söz konusu değil.

üye sayısı da 600 civarında. kooperatife hergün haciz geliyor. ne kirayı ne de personel maaşlarını ödeyebiliyorlar. dün yine personele 100-200 tl avans dağıtıldı. banka hesaplarında hacizler var.

karadayı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-03-2013, 10:34   #3
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 20-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi karadayı Mesajı Göster
Bu da koyunlu keili 'saadet zinciri' - Hrriyet EKONOM

ödenen paralara sigorta yapılması diye birşey söz konusu değil.

üye sayısı da 600 civarında. kooperatife hergün haciz geliyor. ne kirayı ne de personel maaşlarını ödeyebiliyorlar. dün yine personele 100-200 tl avans dağıtıldı. banka hesaplarında hacizler var.
ben daha haberi okurken öyle düsünmüstüm zaten. ama bu forumu okumam da iyi oldu, daha baska fikirler edindim. Umarim insanlar bu tuzaga düsmezler..

neyse, güzel fikirlerin takipcisiyim..

hasanyazan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025