agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni136Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-08-2009, 18:07   #11
Ağaç Dostu
 
berduray's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2007
Şehir: bodrum
Mesajlar: 3,153
Galeri: 72
Sayfa 1 'deki mesajım;

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berduray Mesajı Göster
Bir püf noktası; patlıcanları önceden yıkayın iyice kurutun veya bezle silin ve öyle oyun, sünger gibi suyu çekiyorlar ve daha ipteyken çürümeye başlıyorlar.

Oyduktan sonra içlerine azıcık ta tuz serpiştirin ve kapalı kısmı yukarıda olacak şekilde ipe dizin , emekleriniz boşa gitmesin, diye tecrübemi aktardım, hiçbirşey ziyan olmasın, zira üretmesi o kadar zor ki...

berduray Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025