agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni114Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-10-2009, 17:40   #1
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 9,026
Tadı yiyebileceğiniz kıvama geldi ise henüz erimemiş kaya tuzlarından arındırarak başka kavanoza alın (sakın yıkamayın). Bir kaç saat kevgirde bekletip, kağıt havlu ile kurulayarak alırsanız daha da iyi. Biraz çiçek yağı ile tanelere bulaşacak kadar ıslatın. Defne de koyabilirsiniz. Ağzını kapatıp dolaba alın. Dolapta taneleri kaplayan yağın donmaması için özellikle çiçek yağı kullanmak iyi olur.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-10-2009, 17:42   #2
Ağaç Dostu
 
akcan67's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-04-2009
Şehir: kdz.Ereğli
Mesajlar: 464
SN MeyveliTepe

Verdiğiniz bu kıymetli bilgiler için çok teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın.

akcan67 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025