agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni114Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-07-2009, 19:18   #11
Ağaç Dostu
 
Lonicera's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
Şimdi iş giderek zorlaşmaya başladı sanki) Ph aralığını bir şekilde kontrol altında tuttuk diyelim. Yoğurt yapma kısmı oldukça meşakkatli olacak sanki. Mayayı nasıl temin edeceğiz? Marketlerde doğal yoğurt adıyla bir sürü marka var. Ne güzel eskiden herkes kendi yoğurdunu kendi yapıp tüketirdi. Şimdi su katılmamış açık süt bulmak bile zor. Pastörize sütten yapılan yoğurt da yoğurttan başka her şeye benziyor. Gel de şehir hayatından kaçıp bir köye yerleşme

Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025