agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-04-2012, 21:09   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 23-01-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,397
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serefsen Mesajı Göster
kültürün çok daha rahat gelişmesi için evde yoğurt yaparken 1 litre süte bir çay
kaşığı kadar toz şeker atıp karıştırabilirsiniz. İlave ettiğiniz şeker
kültür bakterilerinin metabolizmasına çok iyi gelecektir.
Ayrıca, 1 litre süte 100g süt tozu eklenerekte kalsiyum miktarı arttırılabilir ve yoğurt çok sert ve süzme yoğurt kıvamında olur.
Sayın şerefsen, sütü kaynatmadan nasıl siteril edeceğiz bilgi verirseniz çok memnun olurum. Birde 100 gr süt tozu hakkında bilgi almak isterim. Nescafe içerken kullandığımız süt tozu olur mu? Olursa yaklaşık 2 litre süte kaç çay kaşığı atarız, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevindirmiş olursunuz beni. Saygılar...

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025