![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-06-2010
Şehir: istanbul
Mesajlar: 31
|
Arkadaşlar sizleri gayet çok iyi anlıyorum fakat ben kendimi iyi ifade edemedim sanıyorum... Konuyu daha detaylıca açıklık getirmeye çalışacağım, yanlışım varsa düzeltin lütfen. Çiğ sütteki termofolik (faydalı) bakteriler 55 Derecede ölüyor (Bu bilgiyi üniversiteden aldım) E ozaman bu çiğ sütü kaynama noktasına getirirsek ne olur? Ayrıca; Aşağıda vereceğim linkin "kaynatma" bölümüne bir göz atın. Diyorki; Çiğ sütü kaynatmadan, mayalama sıcaklığında yoğurt mayası, olası zararlı bakterileri yok ediyor. Bu bilgiyide çocuk doktorundan aldığını söylüyor. Çiğ sütten ev yoğurdum / Beslenme / Milliyet Blog Ben inatçı biri değilim, sadece doğru bilginin ve GERÇEK yoğurt yeme peşindeyim ![]() Lütfen bu konuyu birlikte tartışıp doğruyu bulalım. Saygılar... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası |
|
|