agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-04-2012, 20:32   #1
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 03-06-2010
Şehir: istanbul
Mesajlar: 31
Arkadaşlar sizleri gayet çok iyi anlıyorum fakat ben kendimi iyi ifade edemedim sanıyorum...
Konuyu daha detaylıca açıklık getirmeye çalışacağım, yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Çiğ sütteki termofolik (faydalı) bakteriler 55 Derecede ölüyor (Bu bilgiyi üniversiteden aldım)
E ozaman bu çiğ sütü kaynama noktasına getirirsek ne olur?
Ayrıca;
Aşağıda vereceğim linkin "kaynatma" bölümüne bir göz atın. Diyorki; Çiğ sütü kaynatmadan, mayalama sıcaklığında yoğurt mayası, olası zararlı bakterileri yok ediyor. Bu bilgiyide çocuk doktorundan aldığını söylüyor.
Çiğ sütten ev yoğurdum / Beslenme / Milliyet Blog
Ben inatçı biri değilim, sadece doğru bilginin ve GERÇEK yoğurt yeme peşindeyim
Lütfen bu konuyu birlikte tartışıp doğruyu bulalım.

Saygılar...

serefsen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025