agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni43Beğeniler
  • 3 Gönderen eylems
  • 1 Gönderen sakagun
  • 2 Gönderen Ga2084
  • 6 Gönderen Ga2084
  • 4 Gönderen Ga2084
  • 6 Gönderen Ga2084
  • 1 Gönderen malina
  • 1 Gönderen Kiraz
  • 1 Gönderen Ga2084
  • 2 Gönderen Engin37
  • 1 Gönderen malina
  • 4 Gönderen Engin37
  • 2 Gönderen kelebek çalısı
  • 2 Gönderen Ozlem A
  • 3 Gönderen alaoğlu
  • 3 Gönderen kelebek çalısı
  • 1 Gönderen Ozlem A

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-08-2012, 14:57   #24
Ağaç Dostu
 
sakagun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-05-2007
Şehir: Geyve
Mesajlar: 2,024
Galeri: 107
Ufalamak gerçekten zor. Ben bir kısmını fazla kurutmadan rondadan geçirdim, sonra da ince elekle eledim. Kalanını da yaş tarhana olarak saklıyorum. Kastamonu tarhanası yaş halde 1 sene dolapta dayanıyormuş.

sakagun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025