agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni301Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 31-12-2010, 06:23   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-07-2008
Şehir: İzmir&Menderes
Mesajlar: 786
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi csydn Mesajı Göster
Sirke ruhu diye birşey bilen var mı?
Adana'da böyle birşey kullanılıyordu sanırım turşu yapımında! Sirke sevmediğimden orada yediğim turşu çok hoşuma gitmişti ve bir kez kendim de yapmıştım tarifi alıp. Ama unuttum gitti..!
Tabii sirke ruhu ve ya sirke asidi (turşu asidi) derler, özellikle salatalık turşusunu kütür kütür tutar.Ben de çok kullandım ama sonuçta zararlı diye duydum.Şimdi sirke tuz limon tozu karışımı kullanıyorum hiç aratmıyor.Aktarlar da bulabilirsiniz.

gtatas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025