agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni301Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 14-11-2010, 22:29   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 02-01-2010
Şehir: istanbul-kemaliye
Mesajlar: 1,281
Arkadaşlar herşeyin turşusu yapıldı tarifler çok güzel hepinizin eline sağlık. Birtek yeşil erik[canerik] turşusunun yapımına kimse değinmedi. Gerçi şimdi zamanı değil ama baharda herkesin yapabileceği kolay bir tarif vermek istiyorum.Asma yaprağını salamura basmak için kaynar suya batırıp çıkarırız sonra su soğumadan içine tuz atıp erikleride beraber koyarak kavanoza doldurup ağzını kapatıyoruz.Hep eriklerin rengi çok güzel oluyor hemde yaprağın suya verdiği mayhoşluk ayrı bir lezzet veriyor.Yani hem yaprak basma işlemini hemde turşuyu yapmış olursunuz. İki iş birden yapılmış olur.

fatma sunay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025