agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni301Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-07-2009, 12:17   #11
Ağaçsever
 
Kılınç's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-07-2006
Şehir: Manisa
Mesajlar: 55
Galeri: 46
Acı biber turşusu;

Geniş bir kaba domatesler rendelenir, soyulmuş sarmısak, sirke ve tuz ilave edilir. Temizlenmiş ve sapları kesilmiş süs biberleri hazırlanan sosa karıştırılır. (Kesinlikle su katılmaz.) Karışım kavanozlara doldurulur, sıkıca kapatılarak güneş görmeyen bir yerde saklanır.
Not: Kışın soğuk günlerinde sosu ile birlikte tüketilebildiği için tuz miktarı damak zevkine uygun ayarlanmalıdır.


Düzenleyen Kılınç : 03-08-2009 saat 12:33
Kılınç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025