agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni301Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-08-2007, 23:12   #11
Doğadelisi
 
Billur Korkmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 277
Galeri: 67
******* ille de turşu kurmak gerekli değil, satın alınan çoğu turşu çeşitleri çok ta nefis oluyorlar kurufasulyenin ya da kış yemeklerinin yanında.. Ama bence bendeki acaip bir psikolojik saplantı sanırım, iki tane beş litrelik kavanozu allaya pullaya süsleye püsleye dizayn edip turşuyu kurup, bütün kış yedi sülaleye dağıtmazsam rahatsız oluyorum.. Öyle de güzel oluyorlar ki sapsarı kütür kütür ve yiyenlerin övgü dolu sözleri beni kamçılıyor, her sene yapma gereği duyuyorum..


Düzenleyen Billur Korkmaz : 29-08-2007 saat 00:18
Billur Korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025