View Single Post
Eski 28-08-2007, 14:49   #114
Billur Korkmaz
Doğadelisi
 
Billur Korkmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 277
Ellerinize sağlık Fatma Hanım..

Turşu yapmayı en çok sanatsal yönden seviyorum, yani kavanoza diziliş şekli için, yemesini sevmem mideme dokunur.. Bakın bu tarz dizilişi hiç denememiştim, ben halka halka kesilmiş havuçları kavanozun dış yüzeyine bakıldığında yuvarlak görünecek şekilde sıralıyorum.. Sebzeleri de kat kat dizerken dikine dikine yerleştiriyorum, sonra her araya sarımsak.. Ama önemli değil, üstüne de atsanız nasıl olsa kokusu karışacak suya..

Sadece dizayn farkı var, çok özendim doğrusu penelophe ve sizin turşunuza..
Ağız tadıyla yersiniz inşallah..

Billur Korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön