agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni301Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-05-2007, 16:24   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 28-12-2006
Şehir: istanbul
Mesajlar: 15
Galeri: 1
Selam. Antalya Elmalı'da turşular büyük çömleklere kurulurdu. Çömlek içinde ki
turşunun salamuranın üstüne çıkmaması için asma dalları ile hapsedilirdi. Ayrıca temizlenmiş yumruk büyüklüğünde taş koyarlardı.Hatta mermerin turşuyu yumuşattığını söyler tercih etmezlerdi.

yucel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025