agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni601Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-09-2012, 11:30   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 21-09-2012
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 6
tüm foruma selamlar
geçenlerde bir arkadaşım bana köyden üzüm getirdi bende sirke yapmaya karar verdim

2 kg bir cam kaba rondada çektigim beyaz kırmızı üzüm karışımlarını posa halinde bir miktar su ile koydum, aynı kabın içine 5 adet not 15 tane bulgur çok az tuz attım, bir miktarda evde hazır üzüm sirkesi kattım

kabın azınıda külütlu çorap ile kapadım yüzey tabaka olana kadar her gün salladım ilk günler taşmalar oldu sonra duruldu tortu dibe çöktü ve sirkemin yüzeyinde 15 20 GÜN SONUNDA beyaza çalan şefaf bir tabaka oluştu

BEN BUNDAN SONRA NE YAPMALIYIM ?

Name:  sirke2.jpg
Views: 12005
Size:  36.9 KB

Name:  sirke 3.jpg
Views: 8426
Size:  30.2 KB

Name:  sirke4.JPG
Views: 9228
Size:  39.5 KB

ruzgar50 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025