View Single Post
Eski 15-08-2012, 20:42   #68
Maviş
Ağaç Dostu
 
Maviş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2012
Şehir: içel
Mesajlar: 905
Sirkenin anası ne demek istediniz? Doğa marka elma sirkesinin rengi tadı nasıl sirkesini ve fotografını görüntelerseniz sevinirim. Sirke konusunda her türlü denemleri anemle beraber yaptık. Bazı markalada sirke çabuk olsun diye ilaç kullanıyorlar. O ilaç mideye zarar veriyor. Biz marka sirke ve ilaç kullamıyoruz. Sirke sene geçirdiği zaman üstün mayası oluşuyor, işte o zaman sirke olmaya başlıyor. Üstünde mayası olmadığı zaman çürük eşki iğrenç bir kokusu olur. Yani benimki doğal ürünleri kullanıyorum. Daha bunun ikinci aşaması var. Sizin yaşadığınız il İstanbul iklimin ve hava sıcaklığını düşünmek lazım. Ilık ve gölgede muhafaza etmek lazım. Birinci aşama için. 10 seneden fazla sirke annemle beraber sirke yaparız.


Düzenleyen Maviş : 17-08-2012 saat 16:16
Maviş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön