agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni601Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-08-2012, 20:42   #11
Ağaç Dostu
 
Maviş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2012
Şehir: içel
Mesajlar: 905
Sirkenin anası ne demek istediniz? Doğa marka elma sirkesinin rengi tadı nasıl sirkesini ve fotografını görüntelerseniz sevinirim. Sirke konusunda her türlü denemleri anemle beraber yaptık. Bazı markalada sirke çabuk olsun diye ilaç kullanıyorlar. O ilaç mideye zarar veriyor. Biz marka sirke ve ilaç kullamıyoruz. Sirke sene geçirdiği zaman üstün mayası oluşuyor, işte o zaman sirke olmaya başlıyor. Üstünde mayası olmadığı zaman çürük eşki iğrenç bir kokusu olur. Yani benimki doğal ürünleri kullanıyorum. Daha bunun ikinci aşaması var. Sizin yaşadığınız il İstanbul iklimin ve hava sıcaklığını düşünmek lazım. Ilık ve gölgede muhafaza etmek lazım. Birinci aşama için. 10 seneden fazla sirke annemle beraber sirke yaparız.


Düzenleyen Maviş : 17-08-2012 saat 16:16
Maviş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025