Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nrş
Birincisi sirkemin fazla keskin olmaması sebebi kısa bir zaman sonra süzmem olabilir mi ?
İkincisi bahsettiğim beyazlıklar sirke anası mı yoksa çiçeklenme mi?
Üçüncüsü daha büyük kapta sirke yapımına başlasak sirke oldukça içinden sirke alıp ardından elma ve su ekleyerek devamlı dönüşümü olan rezervuar elde eder miyiz yoksa nasıl başladıysak devam etmeli ve olan sirkeyi kaldırıp yerine yenisini mi kurmalıyız?
|
Hayır sirkenizin keskin olmaması buna bağlı değil. Erken süzmeden değil.
Sirkenin
tam keskin olması için bir
yaz bir
kış geçmelimiş.
Üzerindeki beyazlık çiçeklenme değil.
Ana'yı almayın, o
sirkenizi daha
olgunlaştıracak
Sirkenizin içine ne atarsanız (elma..!)
turşu olur.