agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni601Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-08-2012, 20:56   #11
Ağaç Dostu
 
ciroz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-03-2012
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,033
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maviş2 Mesajı Göster
...yaz başı üstünde jöle kıvamında paloza kabuk oluşmuşsa...
Sayın maviş2,

Bu sizin yukarıda tarif ettiğiniz şeye sirke anası diyorlar, araştırdığımız kadarıyla.
Yani sirkenin üzerinde oluşan jölemsi şey, bir daha ki sirke kurulumunda maya olarak kullanılıyor.

Sirke kurduğumuz anın fotoğrafını paylaşmıştık ama merak etmeyin halen orada durmuyorlar

Geri dönüşüm merakımızla, palet tahtalarından kendimizin yaptığı tel dolabın altında karanlık / loş bir yerdeler...

Kullandığımız sirkenin ( maya olarak ) ve sirkelerin şu an durdukları yeri fotoğraflayıp paylaşırız.

Sizin tecrübelerinizi paylaşmanıza ayrıca teşekkür ederiz. Bizler çıraklık dönenimizi atlatmaya çalışan öğrencileriz. Öğrendikçe dipsiz kuyuyu daha da seviyoruz.

saygılar.

ciroz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025