agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni22Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-09-2010, 08:15   #12
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 Mesajı Göster
Internette bir gece önceden eriklerin üzerine seker döküp bekletin diyen bir tarif buldum.
Sn. Malina'nın da yazısındaki gibi sertleşen meyvelere bu uygulama iyi olmuyor. Çilek, vişne gibi şeklinin bozulmasını istemediğiniz reçellerde ve tüm marmelatlarda oluyor ama ayvada denerseniz meyve çok sertleşir. Bu nedenle sert meyveler önce yumuşayıncaya kadar pişirilip sonra şeker ilave ediliyor.

Reçelinizin rengi çok güzel, elinize sağlık.

mrduran beğendi.
Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025