View Single Post
Eski 18-09-2010, 18:48   #8
Kiraz
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Kıvamı tutturmak için, gereğinden çok kaynatmayın. Güneşte tutma olanağınız yoksa soğutup ısıtma yöntemini kullanabilirsiniz.

Yani reçeliniz soğuyuncaya kadar bekleyin, sonra kaynamaya başlayınca altını kapatın. 2-3 kez bunu yapmanız yeterli oluyor...
Mutalaka deneyeceğim, reçelde şekeri az kullandığım için çabuk kıvam almıyor, fazla kaynatıp da güzel rengin ve tadın gitmesini istemiyorum, çok işime yarayacak.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön