agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni22Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-09-2010, 19:48   #1
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Kıvamı tutturmak için, gereğinden çok kaynatmayın. Güneşte tutma olanağınız yoksa soğutup ısıtma yöntemini kullanabilirsiniz.

Yani reçeliniz soğuyuncaya kadar bekleyin, sonra kaynamaya başlayınca altını kapatın. 2-3 kez bunu yapmanız yeterli oluyor...
Mutalaka deneyeceğim, reçelde şekeri az kullandığım için çabuk kıvam almıyor, fazla kaynatıp da güzel rengin ve tadın gitmesini istemiyorum, çok işime yarayacak.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-09-2010, 21:01   #2
Ağaç Dostu
 
ciceksever70's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-02-2008
Şehir: Graz(Avusturya)
Mesajlar: 2,666
Tesekkür ederim sevgili Malina. Rahmetli babaannemin de recelleri kaynatip soguttuktan sonra tekrar kaynattigini hatirladim simdi.
Tüm yanit verenlere tesekkür ederim yarin deneyecegim.

mrduran beğendi.
ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025