agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni8Beğeniler
  • 3 Gönderen k0900
  • 1 Gönderen verdoque
  • 2 Gönderen limonağacı
  • 2 Gönderen limonağacı

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-11-2016, 12:18   #24
Ağaç Dostu
 
dremre's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-06-2009
Şehir: Ankara, Balıkesir
Mesajlar: 267
aslında kışa girmeden otlakta gezerken gördüğünüz hayvanı alıp kestirip hem tüm etini hem de bağırsaklarını kullanmak (hatta o hayvanın nasıl yetiştiğini tüm basamakları ile takip edip ya da yetiştirip) en iyisi gibi geliyor bana. yani amaç %100 sağlıklı bir et/sucuk yemek ise... ayrıca hazır sucuk baharatı kullanmayı da çok doğru bulmuyorum. aktarlardaki açık sucuk baharatlarının tazeliği şüpheli, pakette alsanız koruyucu içeriyorlar. en güzeli tane baharat alıp hemen çekip (veya çektirip olmadı havanda dövüp) kullanmak.
Eğer amaç sağlıklı gıda tüketmenin yanında küresel karbon salınımına kendi katkımızı da azaltmaksa derin dondurucu yerine bağırsak içinde hazırlanmış ve dışarıda kurutulmuş ürün hazırlamak ki atalarımız bu vakte kadar bunu yapmış ancak biz bilgi çağı dediğimiz bir dönemde unutulmuş bilgisizlik yaşıyoruz. Bu kadar laf ebeliğinden sonra;

-taze bağırsak sucuk için en kısa nasıl hazırlanabilir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok iyi olur.


dremre Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025