On yıl önce çok güzel bir sucuk yapmıştım, eşim ve kızım hâlâ o tadı özlüyorlar, ama nasıl yaptım hatırlamıyorum

Sucuğa lezzet veren çemen tozudur, fazla kaçırmamak gerekir, ben biraz da limon sıkmıştım içine.
Sucukları köfte şeklinde yapıp paketleyerek derin dondurucuya dizmiştim, her seferinde gerektiği kadar alıp pişirdim.
Şu ayrıntıyı hatırlıyorum, eti yoğurduktan sonra bir gün bekletmiştim, (buzdolabında)sonra küçük bir parça alıp pişirdim, lezzeti test ettim, eksikler tamamlandıktan sonra köfte haline getirmiştim.
Evde yapılan sucukların hazır aldıklarımızdan daha sağlıklı oldukları fikrine katılıyorum.
Bu konudan çok iyi anlayan arkadaşlarımız bizlere değişik tarifler verecektir.