agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni8Beğeniler
  • 3 Gönderen k0900
  • 1 Gönderen verdoque
  • 2 Gönderen limonağacı
  • 2 Gönderen limonağacı

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-03-2013, 00:02   #18
Ağaçsever
 
limonağacı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-01-2013
Şehir: gaziantep
Mesajlar: 46
Galeri: 1
Arrow kendi yaptığım sucuğu yemek

Acemice de olsa nefis aromalı ve sağlıklı sucuk yedik bu kış.Tabi ki hatalar yaptım. Yağlı olmasın derken kuru ve sert oldu mesela..... Ama şimdiye kadar sucuk diye biz ne yiyormuşuz? Yediklerimiz sucuksa benim yaptığım başka bir şey. Benim yaptığım sucuksa bu güne kadar yediğimiz sıkı macun kıvamında,salatalık gibi kesilebilen,içinde pirinç tanesi gibi beyaz yağ pütürleri olan;buna rağmen pürüzsüz nesne ne acaba? hangi katkılar,hangi dolgular? Hangi kimyasallar,hangi hormonlu soyalar,hangi koruyucular? Ha sonuçta etide biz üretmiyoruz.Çok ta bir aşama değil ama extranın extrasından kaçma çabası!

Kiraz ve Akhisarlı beğendi.

Düzenleyen limonağacı : 20-03-2013 saat 09:12
limonağacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025