agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni8Beğeniler
  • 3 Gönderen k0900
  • 1 Gönderen verdoque
  • 2 Gönderen limonağacı
  • 2 Gönderen limonağacı

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-03-2013, 17:19   #15
Ağaç Dostu
 
olcim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-10-2011
Şehir: Erzurum
Mesajlar: 938
Ben yemeyi tercih edenlerdenim
Etin içine konacak yağın diri olması eftaldir ( yağın sert olan kısmı yani ) , karabiberini kendiniz çekmeniz de fayda var , birazını da tane olarak kullanınız , etin suyunu vermesi için bir gece dolapta bekletiniz (der bizim kasap ) , kullanacağınız bağırsakların çok eski olmamasına dikkat etmelisiniz , unutmadan söyleyeyim ; bir arkadaşımın babası yaptığı sucukları tuzlu suya batırıp sonra kurutuyordu , ben denedim daha çok dayanıyor .
Kolay gelsin , afiyet olsun

olcim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025