agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni8Beğeniler
  • 3 Gönderen k0900
  • 1 Gönderen verdoque
  • 2 Gönderen limonağacı
  • 2 Gönderen limonağacı

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-03-2013, 15:59   #14
Ağaç Dostu
 
Hülyab's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 159
ben denemiştim sadece tuzu ve baharatını biraz az koymuşum ama pişirirken ilave edip tüketmiştik. Birkaç kez çekilmiş orta yağlı kıyma almıştım içine baharatlarını ve tuzunu ilave edip bir gün beklettim dolapta. Aktardan aldığım ve kaynar suyla yıkayıp dezenfekte ettiğim bağırsakların içlerine doldurdum hava kalmaması gerekiyor iğne ile birkaç delik açıp sıkarak havasını aldım ipe asıp hava alan ama tam güneş almayan bir yerde beklettim rengi koyulaşıp sertleşincede pişirip yedik

Tabi doğrusu budur demiyorum yanlış bişilerde yapmış olabilirim.

Hülyab Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025