agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni233Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-08-2010, 10:11   #11
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 27-02-2010
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 36
Herkesin ellerine sağlık.Tarifler çok güzel.Ben 1kg.havuç ve bir baş sarımsak da ilave ediyorum.Tarhananın oldugunu (9_10 günde mayalanır)yoğururken elimize alıp kaldırdığımızda süner eğer tarhana mayalanmışsa elimize alıp kaldırınca kopar ve kurutma zamanı gelmiş demektir.Birde biz her gün yoğururken tuz serpiyoruz yoksa kokarmış.Ağustos sonu eylül başı artık tarhana yapma zamanı geldi.Herkese afiyet olsun.

mrduran beğendi.
dafni Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025