agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni1446Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-12-2009, 20:14   #11
Ağaç Dostu
 
nariçi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-09-2008
Şehir: Gaziantep-Adıyaman
Mesajlar: 3,412
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nkoksal Mesajı Göster
Bu arada sormak istediğim birşey var. Bugün çalışan yardımcım kuruyan hurmaları görünce eskiden kendilerinin de köyde üzüm kuruttuklarını, ama asmadan önce kaynamış küllü suya batırıp öyle astıklarını söyledi. Üzümlerin bu işlemden sonra birkaç gün içinde kuruduğunu da söyledi. Bu konuda herhangi bir bilginiz varmı?
Biz de hurmaları sıcak kaynar suya batırıyoruz,10 kadar sayıp asıyoruz.

nariçi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025