agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni1446Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-12-2012, 13:43   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 02-01-2010
Şehir: istanbul-kemaliye
Mesajlar: 1,281
Name:  Resim 074.jpg
Views: 970
Size:  70.5 KB


Ben bu sene on tane hurmayı dilimleyip ipe geçirdim ve kaynayan suya batırıp ona kadar saydım... Sonra hava sirkülasyonu olan balkona astım fakat onbeşgün asılı kaldıktan sonra toplayıp İstanbul'a getirmek zorunda kaldım.. Geldikten sonra tepsiye koyarak kurutmaya çalıştım.. Şu andaki durumu bu dışı şekerlenmeye başladı....

Sayın Meyvelitepe acaba bu görüntüden anlaşılırmı bilmem ama dilim usulü hiç denedinizmi..Tadı bütünü gibi fena değil... Deneyen arkadaşlar varsa bilmek isterim merak ediyorum...

Benimki sadece meraktan azbir miktar deneyerek olup olmayacağını bilmek istedim...

fatma sunay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025