![]() |
Çalışana haktır bu güzellikler.
|
elinize sağlık kolay gelsin
|
Alıntı:
Hımmmm...., olsun sen yine de yorulma. Hem iş hayatın yorucu hem de bahçe işlerin var. Biz gelirken börekti, çörekti getiririz. ;) |
Bu bahçeye şöyle göz ucu ile bakmak nasip olmuştu:) Sevgili Jineop bence mütevazi davranıyor harika bir bahçe görmek gerek:)
|
Sevgili Kardeşim, tüm güzelliklerinle seni görmek çok güzel, clematislerinle, küpelilerinle göz dolduruyorsun, sanıyorum tüm yarışmacıları sollayacaksın:D Seni kutluyor çok çok öpüyorum sevgiler.
|
Bu resimler bu mevsime mi ait acaba?
aramıza hoş geldiniz yeniden merhaba |
Alıntı:
Sevgiler... |
1 Eklenti(ler)
Leptospermum scoparium çiçeklenmeye başladı. Şimdi tek tük çiçekleri. Dona basit koruma ile dayandı. -6 lara dayanıklı. . Küçük çalı formunda, yaprakları küçük ve yaprak dökmüyor.
|
5 Eklenti(ler)
Helleborus yani çöpleme ve kardelen çiçeklerinin tam açma zamanı. Çok az sayıda çiçeğin olduğu bu dönemde çok keyif veriyorlar.
|
Alıntı:
Yücel Abim:p |
ablacığım teşekkür ediyorum ama yukarıda yüklediğin çiçeklerin güzelliklerinden sonra senden birinciliği almak ne mümkün:
Satı benim sırça yürekli ablam onu çok seviyorum:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bir haftadir yoktum gelince bir baktim ki en güzel bahce sayfalarindan biri yeniden aramizda. Hosgeldin arkadasim hemen bes yildiz verdim sana.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sen bir cicek sihirbazisin. Kiskanmiyorum desem yalan olur bu düzenli bahceyi... Benim bahce su anda deli kizin ceyizi gibi. Kistan sonra temizlemek bir ayimi alir herhalde. Vaktim oldukca resimlerine tekrar bakacagim. Sevgiler.
|
5 Eklenti(ler)
Ağaç ve ağaç kabuğu kullanımlarım..:p
|
kamelyavadisi
Sayın jineop;
Çalışmalarını hayranlıkla takip ediyorum. Her şey çok güzel. |
çay çiçeği
1 Eklenti(ler)
Bu da bizim çay çiçeğimiz.
Helleborus 'a benzerlik gösteriyor. |
Alıntı:
|
Sevgili jineop merhaba, bu sayfayı ilk görünce biraz şaşırdım, kalp şeklini almış clematis fotoğrafı lir e aitti diyorum kendi kendime. Sonra yazışmalardan anladım ikinizinde aynı kişi olduğunuzu. Eviniz, bahçeniz çok güzel, çiçekleriniz ayrı güzel, elleriniz sihirli galiba sizin, dokunduğunuz bütün bitkilerden sağlık fışkırıyor.
Evinizde sağlıkla, mutlulukla oturun. Sevgiler. |
Sevgili aheste , teşekkür ederim. Karlar geçtikten sonra asıl belli olacak son durum. Sonbaharda farklı düzenlemeler yapmıştın. Bitkilere birşey olmadıysa bu yeni düzenlemelerin kaya bahçesine vereceği havayı merakla bekliyorum. Sevgiler.
|
Senin güzel kalbine karlar bile kıyamamıştır ve bitkilerini ılık bir yorgan gibi sarıp sarmalamıştır eminim ;)
Bu bahçe yarışı çok keyifli sürüyor. Dikkat ettim de bütün güzel bahçelerin sahibi seni favori gösteriyor sevgili arkadaşım. Kalp güzelliği başka bir şey... Sevilmek bambaşka... Allah nazardan saklasın, özelden adresini bekliyorum, ptt kargo ile göndereceğim. Bir an önce sığla buhuru koruması altına alayım seni :D Kendine iyi bak sevgiler. |
benim hocam çiçeklerin renklerin anası, hiç bu kadar güzel çiçeklerim olmadı:(
bu işin sırrını yerinde ve ilmini jineop hocamdan almam lazım,artık kaç yıl gerekir bilmem:) |
Hoşgeldin hemşommmm, güzelliklerinle sevginle hoşgeldin.
O ağaç kabukları aklımı başımdan aldı yine. Allahtan heryer kar, yoksa ormanın yolunu tutardım yarın sabah. Ormancılar ağaçlara sarılmış sarmaşıkları kesmişler, yerler koca gövdeli sarmaşıklarla dolu, tam senlik burası. Atla gel çabukkkkk:))) |
Sayın jineop; Sizin aynı zamanda lir olduğunuzu öğrenmek güzel oldu. Çeşitli sayfalarda fotoğraflarınız ve size övgülerden bahçenizi çok merak ediyordum. keşfetmiş olmaktan çok mutluyum. Daha tam anlamıyla gezemedim ama çok şeyden fikir kapacağımdan eminim. Artık takip edecek bir bahçe daha var. Benim ise ulaşmak için çok işim var çookk...
Saygılar, sevgiler... |
Hepiniz beni çok mutlu ettiniz. Çok duygulandım. Hepinize çok teşekkür ederim.
Teşekkürler Malina... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025