agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kaybettiklerimiz... (https://www.agaclar.net/forum/kaybettiklerimiz/)
-   -   Jineop (Aysel Sözer Özgezer) / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/kaybettiklerimiz/14911.htm)

KAPTANzst 24-02-2012 09:59

Çalışana haktır bu güzellikler.

epsilon 24-02-2012 10:44

elinize sağlık kolay gelsin

Güler 24-02-2012 10:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi jineop (Mesaj 915925)
Doğruyu yazmak gerekirse mutfakla uğraşmaya çok fırsatım olmadı. Ama kitaplar ve eşim ne güne duruyor. Şaka bir yana gönüller bir olsun. Nefis kahvaltı hazırlarım:D

Hımmmm...., olsun sen yine de yorulma. Hem iş hayatın yorucu hem de bahçe işlerin var.

Biz gelirken börekti, çörekti getiririz. ;)

günebakan 24-02-2012 11:26

Bu bahçeye şöyle göz ucu ile bakmak nasip olmuştu:) Sevgili Jineop bence mütevazi davranıyor harika bir bahçe görmek gerek:)

Satı Uğurtan 24-02-2012 12:50

Sevgili Kardeşim, tüm güzelliklerinle seni görmek çok güzel, clematislerinle, küpelilerinle göz dolduruyorsun, sanıyorum tüm yarışmacıları sollayacaksın:D Seni kutluyor çok çok öpüyorum sevgiler.

hüzün 24-02-2012 14:47

Bu resimler bu mevsime mi ait acaba?
aramıza hoş geldiniz yeniden merhaba

jineop 24-02-2012 15:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hüzün (Mesaj 916108)
Bu resimler bu mevsime mi ait acaba?
aramıza hoş geldiniz yeniden merhaba

Geçen sezonun resimleri. Şu an sadece kardelen , cuha, papatya, çiğdem leptospermum ve helleborus çiçekleri sahnede.
Sevgiler...

jineop 25-02-2012 10:14

1 Eklenti(ler)
Leptospermum scoparium çiçeklenmeye başladı. Şimdi tek tük çiçekleri. Dona basit koruma ile dayandı. -6 lara dayanıklı. . Küçük çalı formunda, yaprakları küçük ve yaprak dökmüyor.

jineop 25-02-2012 21:23

5 Eklenti(ler)
Helleborus yani çöpleme ve kardelen çiçeklerinin tam açma zamanı. Çok az sayıda çiçeğin olduğu bu dönemde çok keyif veriyorlar.

jineop 25-02-2012 21:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 916079)
Sevgili Kardeşim, tüm güzelliklerinle seni görmek çok güzel, clematislerinle, küpelilerinle göz dolduruyorsun, sanıyorum tüm yarışmacıları sollayacaksın:D Seni kutluyor çok çok öpüyorum sevgiler.

Canımsın... Birinci belli:)
Yücel Abim:p

Yücel Canpolat 25-02-2012 22:10

ablacığım teşekkür ediyorum ama yukarıda yüklediğin çiçeklerin güzelliklerinden sonra senden birinciliği almak ne mümkün:
Satı benim sırça yürekli ablam onu çok seviyorum:)

jineop 25-02-2012 22:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 916690)
ablacığım teşekkür ediyorum ama yukarıda yüklediğin çiçeklerin güzelliklerinden sonra senden birinciliği almak ne mümkün:

Onlar fotoğraf hilesi, sen yüreğini serin tut...;)

Satı Uğurtan 26-02-2012 00:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 916690)

Canlarım sizleri seviyorum ikinizde benim gönlümde birincisiniz sevgiler.

ciceksever70 26-02-2012 14:53

Bir haftadir yoktum gelince bir baktim ki en güzel bahce sayfalarindan biri yeniden aramizda. Hosgeldin arkadasim hemen bes yildiz verdim sana.

jineop 26-02-2012 14:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 916975)
Bir haftadir yoktum gelince bir baktim ki en güzel bahce sayfalarindan biri yeniden aramizda. Hosgeldin arkadasim hemen bes yildiz verdim sana.

Yokluğun belli oluyordu. Soluğunu duymak çok güzel.. Teşekkür ederim canım.

jineop 26-02-2012 14:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 916781)
Canlarım sizleri seviyorum ikinizde benim gönlümde birincisiniz sevgiler.

Senin sevmediğin canlı olamaz. Kardeşin olmaktan, yüreğinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Dünya tatlısı...

ciceksever70 26-02-2012 15:06

Sen bir cicek sihirbazisin. Kiskanmiyorum desem yalan olur bu düzenli bahceyi... Benim bahce su anda deli kizin ceyizi gibi. Kistan sonra temizlemek bir ayimi alir herhalde. Vaktim oldukca resimlerine tekrar bakacagim. Sevgiler.

jineop 26-02-2012 15:08

5 Eklenti(ler)
Ağaç ve ağaç kabuğu kullanımlarım..:p

kamelyavadisi 26-02-2012 17:17

kamelyavadisi

Sayın jineop;
Çalışmalarını hayranlıkla takip ediyorum. Her şey çok güzel.

kamelyavadisi 26-02-2012 17:21

çay çiçeği

1 Eklenti(ler)
Bu da bizim çay çiçeğimiz.

Helleborus 'a benzerlik gösteriyor.

jineop 27-02-2012 07:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kamelyavadisi (Mesaj 917019)
Sayın jineop;
Çalışmalarını hayranlıkla takip ediyorum. Her şey çok güzel.

Sevgili kamelyavadisi, ben de sizin çalışmalarınızı hayranlıkla takip ediyorum. Sizin işiniz zor hala bir sürü evde kamelya yok. Benim kamelyam sizin önerinizle yer değişip , budanınca keyfi yerine geldi. Üstelik yeni yeri eski yerine göre az korunaklı. Ama tomurcuk dolu üstü. Kolaylıklar dilerim.

aheste 27-02-2012 08:36

Sevgili jineop merhaba, bu sayfayı ilk görünce biraz şaşırdım, kalp şeklini almış clematis fotoğrafı lir e aitti diyorum kendi kendime. Sonra yazışmalardan anladım ikinizinde aynı kişi olduğunuzu. Eviniz, bahçeniz çok güzel, çiçekleriniz ayrı güzel, elleriniz sihirli galiba sizin, dokunduğunuz bütün bitkilerden sağlık fışkırıyor.
Evinizde sağlıkla, mutlulukla oturun. Sevgiler.

jineop 28-02-2012 12:16

Sevgili aheste , teşekkür ederim. Karlar geçtikten sonra asıl belli olacak son durum. Sonbaharda farklı düzenlemeler yapmıştın. Bitkilere birşey olmadıysa bu yeni düzenlemelerin kaya bahçesine vereceği havayı merakla bekliyorum. Sevgiler.

Doğayla Barış 28-02-2012 17:48

Senin güzel kalbine karlar bile kıyamamıştır ve bitkilerini ılık bir yorgan gibi sarıp sarmalamıştır eminim ;)
Bu bahçe yarışı çok keyifli sürüyor. Dikkat ettim de bütün güzel bahçelerin sahibi seni favori gösteriyor sevgili arkadaşım. Kalp güzelliği başka bir şey... Sevilmek bambaşka... Allah nazardan saklasın, özelden adresini bekliyorum, ptt kargo ile göndereceğim. Bir an önce sığla buhuru koruması altına alayım seni :D
Kendine iyi bak sevgiler.

Yücel Canpolat 28-02-2012 18:16

benim hocam çiçeklerin renklerin anası, hiç bu kadar güzel çiçeklerim olmadı:(
bu işin sırrını yerinde ve ilmini jineop hocamdan almam lazım,artık kaç yıl gerekir bilmem:)

cemo 28-02-2012 18:27

Hoşgeldin hemşommmm, güzelliklerinle sevginle hoşgeldin.
O ağaç kabukları aklımı başımdan aldı yine. Allahtan heryer kar, yoksa ormanın yolunu tutardım yarın sabah. Ormancılar ağaçlara sarılmış sarmaşıkları kesmişler, yerler koca gövdeli sarmaşıklarla dolu, tam senlik burası. Atla gel çabukkkkk:)))

Uzaylı 28-02-2012 18:52

Sayın jineop; Sizin aynı zamanda lir olduğunuzu öğrenmek güzel oldu. Çeşitli sayfalarda fotoğraflarınız ve size övgülerden bahçenizi çok merak ediyordum. keşfetmiş olmaktan çok mutluyum. Daha tam anlamıyla gezemedim ama çok şeyden fikir kapacağımdan eminim. Artık takip edecek bir bahçe daha var. Benim ise ulaşmak için çok işim var çookk...

Saygılar, sevgiler...

jineop 28-02-2012 20:12

Hepiniz beni çok mutlu ettiniz. Çok duygulandım. Hepinize çok teşekkür ederim.
Teşekkürler Malina...

jineop 29-02-2012 16:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 918002)
benim hocam çiçeklerin renklerin anası, hiç bu kadar güzel çiçeklerim olmadı:(
bu işin sırrını yerinde ve ilmini jineop hocamdan almam lazım,artık kaç yıl gerekir bilmem:)

Abi, ağzından çıksın yeter, karın tokluğuna gelir renk cümbüşü yaparım botanik bahçeni:)

jineop 29-02-2012 16:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 918008)
Hoşgeldin hemşommmm, güzelliklerinle sevginle hoşgeldin.
O ağaç kabukları aklımı başımdan aldı yine. Allahtan heryer kar, yoksa ormanın yolunu tutardım yarın sabah. Ormancılar ağaçlara sarılmış sarmaşıkları kesmişler, yerler koca gövdeli sarmaşıklarla dolu, tam senlik burası. Atla gel çabukkkkk:)))

Canım gelcem gelcem inşallah. Çok öptüm.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025