![]() |
5 Eklenti(ler)
Solanumlar ve mavi yasemin clematislere eşlik edenlerden.
|
3 Eklenti(ler)
Cornus florida şu an tomurcukta, geçen sene görüntüleri...
|
Clematisler tek kelimeyle harikalar. Renk renk çok güzeller. Ellerinize sağlık bol çiçekli olsunlar :) :)
|
Sevgili Jineop gözümüz, gönlümüz açıldı, yüreğinize sağlık:) Clematis delisine ancak böyle Clematisler yakışır:) Sevgiler..
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Küpe çiçeklerine geçelim. 3. kışlarını bahçede tamamladılar. Bu kış çok ağır geçti. Bir kısmını koruyamadım. Bakalım canlanacaklar mı?:( |
Bu bahçeyi görene kadar ben kendi mi iyi bir bahçevan,bahçemi de firdevs bahçesi sanıyordum Sayın Orhan hocam bizim karizma duman oldu:)ee napalım bu saatten sonra benim yapacağım bu kadar güzellikleri yaratan eli öpmek, tebrik ediyorum,daha dikkatli izleyeceğim zira yukarıdaki renkler şöleninden sonra alacağım çook dersler varmış,Sayın Jineop çok teşekkür ediyorum paylaşımlarınıza.Selamlar.
|
Avrupa'da halka açık bahçeler var. Bilet alınıp gezilebiliyor. Düşünür müsünüz?:D
Şaka bir yana... Ellerinize sağlık... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Olsun, üç adım olsun, beş adım olsun. Ama bu güzellikleri görmek isteriz.
Eee, ne zaman davet ediyorsun? Bir şey istemeyiz, elimizde bir bardak çayla keyifle dolaşalım bahçede bize yeter. :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu güzel ve intizamlı bahçeyi tekrar görmek çok iyi oldu. Clematisler ve sayamayacağım diğer güzellikler...Takibe devam edelim:)
|
Bundan sonra clematis seyretmeye sizin bahçedeyim.
|
Sayın lir,eski isminize ve avatar resmine dönmeniz inanırmısınız eski bir dostu görmek gibi
oldu.Bahçeniz ve bitkileriniz için benim bir şey söylemek haddim değildir.Ellerinize sağlık Mutlu ve sağlıklı günler dilerim. |
Alıntı:
Su böreği de benden..... (Güler) |
Sizler gelin yeter. Ben zevkle hepsini hazırlarım. Hem de zehirlenmeme garantisiyle...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Seni ve renk cümbüşü yaşatan çiçeklerini öpüyorum. Kışın durgunluğu üzerine ilaç gibi geldi...
|
Bu bahçe çennetten bir köşemi,sanki camın önünü bir yerden tanıyorum
tebrik ederim. |
Alıntı:
|
Bir avuç bahçe ama usta ellerde irem bağına dönmüş. :cool:
Başım döndü bu güzelliklere bakmaktan, adeta milim milim nakış gibi işlemişsin güzel kardeşim, yüreğine sağlık. Bu gece rüyamda kesinlikle kucak kucak clematis toplayacağım ;) |
Çok gelişmiş , çok güzelleşmiş her şey. Zevkle izledim yine. Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Sevgili Jineop, akşamdan beri bahçende dolaşıyorum ve bir merhaba demek istedim.:) Daha yarıya bile gelemedim ve her karede, aman Allah'ım, aklımı koru demekten kendimi alamıyorum.:p Kopya çekmek serbest mi?;) İki saksıdan derin saksı yapma fikrini çok beğendim. Ve daha pek çok şey. Ne kadar başarabilirim, o da belli değil.:confused:
Eline, emeğine ve o güzel yüreğine sağlık. Sevgiyle... |
Hoş geldin.
Yedi renge boyadın ufuktaki karayı Güneş ülkesinden olmalı yükün. .................................... (H.Dağlı ) Kış gününde yaz manzaraları... |
Canım benim ya, bu saf ablan yeni uyandı bahçeye bayıldığım için tekrar dolaştım
okurken uyandım. Sen neğüzel şeysin, maşşallah sana, allah nazarlardan saklasın klematisler hakkında senden çok ders almamız lazım. Güle, güle mutlu messut sağlıklı otur inşallah evinde.selamlar canım. |
Ben de geç uyananlardanım. Clematislerden söktüm kimin bahçesi olduğunu.
Ve de çok sevindim. Sanal da olsa doya doya gezerim artık bahçende. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025