![]() |
Aysel abla bahçenizin hayranıyım.(Sözün özü)
|
4 Eklenti(ler)
Clematis ve Gül aşkı. Gül inanılmaz güzel kokuyor.:p
|
3 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdiğim geumlar ve genel görüntüleri
|
4 Eklenti(ler)
Kapı girişi şimdilik böyle. Hindistan alıcı, Rhaphiolepis x delacourii kendi kendine her yerde çimleniyor. Yaprak formu ve çiçeği çok hoş.
Eklenti 293142 Satı ablamın karışık Almanya tohumlarında büyüttüğüm Tradescantia Andersoniana dona dayanıklı, gerçek moruyla sevdiklerimden. Eklenti 293143 Eklenti 293144 Daha baston gül ve bu bölgedeki clematisler açacak . Şimdilik böyle;) Eklenti 293145 |
İşte budur, emek veriyorsun ama onlar da sana böyle teşekkür ediyorlar.
Ben hayal ediyorum sen yapıyorsun, aramızda gizli bir hat var herhalde :) Veronica Royal Blue ve Campanula Glomerulata tohumlarını toplamayı unutma, özellikle campanulaya bayıldım :) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Saksılar ve gün sonu kalan az dağınıklar:cool:
|
2 Eklenti(ler)
Gilancım , mavi gözlü çim:p Akşam çiçekleri kapanıyor, güneşle tekrar açıyor.
4-5 gündür çiçekli , bakalım ne kadar sürecek.:confused: |
Ablacığım, diyecek söz olmadığı düşüncesindeyim :)
|
Alıntı:
Mükemmel fotoğraflar için emeklerine sağlık, Fotokritik de söyendiği gibi "ışığınız bol olsun" . |
Hepsi çok güzel. Emek veren ellere sağlık.
|
Hasekiler muhteşem gül clematıs harıka ellerin dert görmesin.
|
Sevgili Jineop, senin bahçeni toptan Örnek Alabileğimiz Bahçe Düzenlemeleri başlığına taşıyalım bence. ;)
Bitkilerin boy sırası çok güzel. Böylece hepsi kendini sergileyebiliyor. :) Bir tek, acaba renkli yapraklı bir çalı tipi araya iyi gider mi diye düşündüm. :confused: |
Şu fotoğraf tam bahçe dergilerinden fırlamış gibi: :)
http://www.agaclar.net/forum/attachm...9-img_6342.jpg |
Yaa en çok bu bahçeyi gezdiğim zaman bir bahçe isteğim çoşuyor. Jineop'cuğum hepsi harikalar Adalet ablanın dediği gibi tohumlarını lütfen topla ben ancak bu şekilde ulaşırım bu güzelliklere:)
|
Alıntı:
sola doğru bak. Yarın sabah görüntülerim. 3 renkli adaçayını, iki renkli hostalar ve 1 ay sonra alacalı yaprakları ile arkada çimlenen üçüz çiçekleri eminim çok hoşuna gidecek.) 1ay sabret:cool: Hepinize çok teşekkür ederim. |
2 Eklenti(ler)
Sevgili Gilan,
Küçültüğüm fotograflardan bir kesitte görülüyor. |
5 Eklenti(ler)
Kırmızı şakayık, beyaz diasca, çan çiçekleri, gül sardunya ve ceylan diğer çiçekli olanlar.
|
Alıntı:
Nihayet bahçenizdeki gülü de gördüm.Bahçenizi her gezdiğimde içimden "hepsi çok güzel ama benim için çiçeklerin şahı olan güller acaba yok mu, nerede bu güller?"diye geçiriyordum.Zira bir türlü güle denk gelememiştim.Ama bu gülü görünce bir hayli sevindim.Demek ki gül de varmış.Tamam clematisler de çok güzel ama bir gül tutkunuolarak ben illa da gül diyorum. Selamlarımla. |
Sevgili Jineop,
Bahçeniz tek kelime ile muhteşem.. Verdiğiniz emeği gözler önüne seriyor. Bahçenin peyzajı, çiçekler, ağaçlar, clematisler, mor salkım, şakayık hepsi harika görünüyorlar. Ellerinize sağlık. Sayenizde güne güzel bir başlangıç yapıyorum. Hem bu denli kutsal ve ağır bir mesleğiniz olup hem de böylesine özveri ile şahane güzellikler yaratmanız, engin bilgi birikiminiz ve bu birikimi hayata geçirmeniz hayranlık uyandırıyor... Cemo sayesine başlayan sukulent sevgim sizin ve alcen'in sayesinde clematis sevgisi ile devam ediyor. Şimdilik balkon ile idare etmeye çalışıyorum. Gidebilirsem yazlığın bahçesinde bir şeyler yapmayı umut ediyorum. İlk işim mavi yasemin, şakayık, clematis ve mor salkım dikmek olacak. Acaba Dikili bölgesi için yazın çiçek açan hangi clematisi tavsiye edersiniz ? Sevgilerimle... |
Alıntı:
|
İstanbul'da bahçe:) hem çok şaşırtıcı hem de çok güzel. Neresi acaba?
Bahçeniz çok güzel, böyle giderse kısa zamanda daha da güzel olacak eminim. Ellerinize emeğinize sağlık... Tadını çıkarın sevgili Jineop... |
Sevgili jineop bahçeniz her zamanki gibi tek kelime ile muhteşem. Her şey o kadar düzenli ki yerli yerinde. Ellerinize ve emeklerinize sağlık. Bahçenizde güle güle oturun İnşallah. Bu arada gönderdiğiniz tohumlardan şimdilik ekinezya çimlendi çok sevindim. Diğerlerinide bekliyorum. Çok teşekkür ediyorum. Ayrıca haseki küpeleriniz de çok harika duruyor. Sevgilerimle.....:)
|
Alıntı:
|
Sevgili jineop,
Clematis arşivi için çok teşekkürler.. Anlaşılan bizim tüm yaz çiçek için John Paul II dikmemiz lazım. İzmir bölgesinde biraz zor diye okudum Mine Hanım'ın mesajlarından. Umarım başarılı oluruz. Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim, #1321 son fotoğraf sanki yabancı bir bahçecilik kitabından alınmış gibi duruyor. Siz ve bahçeniz süpersiniz. Sevgiler |
Sayın jineop, benim idolümsünüz. Hem çalışıp, hem koskoca bahceyle ilgilenmek gercekten büyük özveri. Ben ne yalan söyleyeyim ufacık balkonum var, işten gelince sulamak icin bile halim kalmıyor. Enerjinize hayranım. Sayenizde bitki dağarcığım her gecen gün artıyor. Hiç görmediğim, duymadığım çiçekleri bahçenizde öğreniyorum. Uzun lafın özü supersiniz..
|
Tek kelime ile muhteşem,bayıldım hepsinede.Emeklerinize sağlık,sevgiler...
|
kocaman bir maşallah. hepside harikalar.
|
1 Eklenti(ler)
Bu iki rengin hayranıyım.
|
O zaman sizi kutluyorum. Şampiyonluğunuz hayırlı olsun.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025