![]() |
Jineop bahçesini bırakıp gitmiş, biz mi sulasak acaba?
Tohum ve çelik siparişlerini kapının önüne mi bırakacağız şimdi. Misafirler de kapıda kalmış. Belki kapıların arkasında bize sürprizler hazırlıyordur. :) |
Alıntı:
|
Sevgili jineop,
Geçenlerde sözünü ettiğimiz Cleome Spinosa(Spider Flower)Örümcek Çiçeğinin tohumları oluştu. Göndermek istiyorum. Selamlar. |
Sevgili jineop çiçeklerin ve sarmaşık tohumların hazır, istediğin zaman almanı bekliyoruz.
|
İnsanı baktıkca ferahlatan bir cennet köşesi .
Sahibini , biz de , bahçe de özlemiş . |
Güzel arkadaşlarım,hepiniz sağolun,güzel kalın,teşekkür ederim.
|
Sevgili jineop,o güzel bahçeden yeni resimler bekliyoruz sevgiler.
|
Uzun zamandan beri, forum sayfasını ilk gördüğümde eksikliğini farkettiğim bir arkadaşımızın adını, birkaç konu başlığında birden görmek, beni çocuklar gibi sevindirdi.:)
Yadsınamaz birikiminiz, donanımınız, yardımseverliğiniz ve de bahçenizle, büyük bir boşluğu dolduruyormuşsunuz! Yokluğunuz hissedildi. Aynen şimdi varlığınızın hissedildiği gibi. Saygılarımla. |
Hoş Geldin. :)
|
Amanın, bu ne güzel sürpriz;)
|
Hoşgeldin sevgili jıneop:)
|
Merhaba Jineop, bu aralar siteye fazla uğrayamama rağmen, her açtığımda sizi aradım, haklı olarak üzünlü olacağınızı düşündüm, bahçenize döndüğünüzü görmek süper, hoşçakalın
|
Sevgili Jineop bu devre arasında bahçenizde neler oldu ?
Karda neler yaşandı ?. Ben lisilerinizi merak ediyorum. Yaşıyorlardır inşallah.... |
Sevgili jineop.
Hoşgeldin nerelerdesin özletin kendini canim o güzel bahçenden yeni fotorafla beliyoruz. Birdaha bukadar uzun gitme yeriniz belli oluyor. |
Tüm Ağaçlarnete Sıcacık Merhaba,
Devre arası bitti,bahçem karlr altında,bir kısmını korumaya aldım ama hala endişeliyim.Lisiler alttan yeni yapraklar vermişlerdi.Kar kalkınca ekilen onlarca soğanlı ile beraber onların da ne olduğunu göreceğiz.Hepinize teşekkür ederim.Sevgiyle... |
Hoşgeldin sevgili jineop.....
|
Hoşgeldiniz, ''azim'' sembolsüz kalmıştı bende ;) Yola devam.. Sevgiler.
|
Merhaba sevgili jineop
NAsılsınız, girişteki sera ne alemde projektörün faydası oldumu bitkilere, yoksa başka bir çözümmü buldunuz merak ettim. |
Sevgili jineop, uzun bir aradan sonra dönüşünüze çok sevindim, hoşgeldiniz.
|
Sevgili Birol,
Uyduruk salıncak sera işe yaramış görünüyor,begonvil, sardunya ,ceylan,solanum çelikleri,kamkat etkilenmemiş görünüyorlar,bantları açmadım ama üstteki küçük açıklıktan gördüğüm kadarıyla sorun yok.Sadece 3-4 kere üstte biriken kar naylonu aşağıya doğru çektiği için ,yanlardan açılmalar oldu ,karları temizleyip ,tekrar etrafını tahtalarla sıkıştırdım.Bahçenin genel durumun da kırılan dallar ,boynunu bükmüş şebboylar , beyaz ve pembe renkli papatya çalıları dışında çok problem yok görünüyor.Lisilerden hala yeşil olanlar var .Soğanlılardan yaprakları bozulanlar sanırım frezyalar... Sevgiyle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
temizleyip ,tekrar yanlış ceylan,solanum yanlış şebboylar , beyaz yanlış var .Soğanlılardan yanlış yok.Sadece yanlış temizleyip, tekrar doğru |
Alıntı:
Doğru Türkce kullanımı konusundaki hassasiyetiniz takdire şayan, bende elimden geldiğince dikkat etmeye calışıyorum. Forumda istemiyerek başta ben olmak üzere okadar yanlış yazan arkadaşlar varki, uzun süredir sitemizden ayrı kalan sevgili jineop un yazısında böyle uyarılması bana hitaben yazıldığı için çok üzüldüm. Sevgili jineop un yaptığı kutsal görevi göz önüne alırsak eğitimi en üst düzeyde yaptığını görüyoruz. İstemiyerek veya aceleyle yazılmış olduğunu düşünüp daha farklı uyaramazmıydık acaba? ( Özel mesaj la mesela ) Sağlıcakla kalın. |
Sevgili Birol,
Malina haklı... Benim daha dikkatli olmam lazım dı.Bu hataları bizler yapmamalıyız ki,bu konu da bir adım atalım. Sevgiyle... |
Alıntı:
Neden? |
Malina,
Düzelt butonum olursa hatalarımı düzeltebilirim. Sevgiyle... |
Eski yazdıkların neden düzelmiyor diye sormuyorum. Yeni yazdıkların neden yanlış olmakta devam ediyor diye soruyorum.
Ön izleme Yap diye bir düğme var, o çalışıyor mu? :) |
Hoşgeldin
Sevgili Jineop,
Hoşgeldin. Bahçeni, paylaşımlarını, yaratıcı fikirlerini özlemiştim. Sevindim döndüğüne. ;) |
Sevgili jineop ,
sizi özlemiştik ,yuvaya hoşgeldiniz . Memlekette havalar biraz soğuk gitsede , şubat ayı geldi . Tohumlar çimlendirilecek , bahçeler yeni bahara hazır edilecek . Heyecan bastı birden :) |
Sayın jineop,
Bahçeniz çok güzel ve bakımlı. Ellerinize sağlık. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025