agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kaybettiklerimiz... (https://www.agaclar.net/forum/kaybettiklerimiz/)
-   -   Jineop (Aysel Sözer Özgezer) / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/kaybettiklerimiz/14911.htm)

Ülker 16-10-2009 12:47

Jineop bahçesini bırakıp gitmiş, biz mi sulasak acaba?
Tohum ve çelik siparişlerini kapının önüne mi bırakacağız şimdi.
Misafirler de kapıda kalmış.
Belki kapıların arkasında bize sürprizler hazırlıyordur. :)

celalsungur 17-10-2009 16:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi jineop (Mesaj 508741)
Sevgili Malina,
Lütfen Güler Ablamı da alın gelin.

Güler Hanım'ın Manyas'tan dönmesini bekliyoruz. Döndüğünde bir hafta sonu hep beraber geleceğiz inşallah.;)

habibe 21-10-2009 10:52

Sevgili jineop,
Geçenlerde sözünü ettiğimiz Cleome Spinosa(Spider Flower)Örümcek Çiçeğinin tohumları oluştu. Göndermek istiyorum. Selamlar.

Satı Uğurtan 23-10-2009 13:27

Sevgili jineop çiçeklerin ve sarmaşık tohumların hazır, istediğin zaman almanı bekliyoruz.

Volare 02-11-2009 15:24

İnsanı baktıkca ferahlatan bir cennet köşesi .
Sahibini , biz de , bahçe de özlemiş .

jineop 06-11-2009 06:40

Güzel arkadaşlarım,hepiniz sağolun,güzel kalın,teşekkür ederim.

Satı Uğurtan 28-01-2010 19:47

Sevgili jineop,o güzel bahçeden yeni resimler bekliyoruz sevgiler.

Orhan Özbilgiç 28-01-2010 20:04

Uzun zamandan beri, forum sayfasını ilk gördüğümde eksikliğini farkettiğim bir arkadaşımızın adını, birkaç konu başlığında birden görmek, beni çocuklar gibi sevindirdi.:)
Yadsınamaz birikiminiz, donanımınız, yardımseverliğiniz ve de bahçenizle, büyük bir boşluğu dolduruyormuşsunuz!
Yokluğunuz hissedildi. Aynen şimdi varlığınızın hissedildiği gibi. Saygılarımla.

Güngör Salman 28-01-2010 21:34

Hoş Geldin. :)

celalsungur 28-01-2010 21:43

Amanın, bu ne güzel sürpriz;)

cemo 28-01-2010 23:01

Hoşgeldin sevgili jıneop:)

gala 29-01-2010 07:30

Merhaba Jineop, bu aralar siteye fazla uğrayamama rağmen, her açtığımda sizi aradım, haklı olarak üzünlü olacağınızı düşündüm, bahçenize döndüğünüzü görmek süper, hoşçakalın

Vildan Sönmez 29-01-2010 08:14

Sevgili Jineop bu devre arasında bahçenizde neler oldu ?
Karda neler yaşandı ?. Ben lisilerinizi merak ediyorum. Yaşıyorlardır inşallah....

sevim4 29-01-2010 10:05

Sevgili jineop.
Hoşgeldin nerelerdesin özletin kendini canim o güzel bahçenden yeni fotorafla beliyoruz.
Birdaha bukadar uzun gitme yeriniz belli oluyor.

jineop 29-01-2010 10:31

Tüm Ağaçlarnete Sıcacık Merhaba,
Devre arası bitti,bahçem karlr altında,bir kısmını korumaya aldım ama hala endişeliyim.Lisiler alttan yeni yapraklar vermişlerdi.Kar kalkınca ekilen onlarca soğanlı ile beraber onların da ne olduğunu göreceğiz.Hepinize teşekkür ederim.Sevgiyle...

Ülkü 29-01-2010 10:46

Hoşgeldin sevgili jineop.....

füsunANK 29-01-2010 16:27

Hoşgeldiniz, ''azim'' sembolsüz kalmıştı bende ;) Yola devam.. Sevgiler.

Birol 29-01-2010 17:44

Merhaba sevgili jineop
NAsılsınız, girişteki sera ne alemde projektörün faydası oldumu bitkilere, yoksa başka bir çözümmü buldunuz merak ettim.

ozbey 29-01-2010 19:51

Sevgili jineop, uzun bir aradan sonra dönüşünüze çok sevindim, hoşgeldiniz.

jineop 29-01-2010 20:30

Sevgili Birol,
Uyduruk salıncak sera işe yaramış görünüyor,begonvil, sardunya ,ceylan,solanum çelikleri,kamkat etkilenmemiş görünüyorlar,bantları açmadım ama üstteki küçük açıklıktan gördüğüm kadarıyla sorun yok.Sadece 3-4 kere üstte biriken kar naylonu aşağıya doğru çektiği için ,yanlardan açılmalar oldu ,karları temizleyip ,tekrar etrafını tahtalarla sıkıştırdım.Bahçenin genel durumun da kırılan dallar ,boynunu bükmüş şebboylar , beyaz ve pembe renkli papatya çalıları dışında çok problem yok görünüyor.Lisilerden hala yeşil olanlar var .Soğanlılardan yaprakları bozulanlar sanırım frezyalar...
Sevgiyle...

Cumhur Tonba 29-01-2010 22:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ozbey (Mesaj 571139)
Sevgili jineop, uzun bir aradan sonra dönüşünüze çok sevindim, hoşgeldiniz.

Şunun şurasında 84 günlü kısa bir tatil yapmış. Göz açıp kapatıncaya kadar geçti ve bitti.

malina 29-01-2010 22:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi jineop (Mesaj 571149)
Sevgili Birol,
Uyduruk salıncak sera işe yaramış görünüyor,begonvil, sardunya ,ceylan,solanum çelikleri,kamkat etkilenmemiş görünüyorlar,bantları açmadım ama üstteki küçük açıklıktan gördüğüm kadarıyla sorun yok.Sadece 3-4 kere üstte biriken kar naylonu aşağıya doğru çektiği için ,yanlardan açılmalar oldu ,karları temizleyip ,tekrar etrafını tahtalarla sıkıştırdım.Bahçenin genel durumun da kırılan dallar ,boynunu bükmüş şebboylar , beyaz ve pembe renkli papatya çalıları dışında çok problem yok görünüyor.Lisilerden hala yeşil olanlar var .Soğanlılardan yaprakları bozulanlar sanırım frezyalar...
Sevgiyle...

Nokta, virgülden sonra boşluk bırakılır. İnsan yanlış bilebilir ama aynı metinde birbirinden farklı tüm ihtimalleri nasıl kullanır anlayamıyorum.

temizleyip ,tekrar yanlış
ceylan,solanum yanlış
şebboylar , beyaz yanlış
var .Soğanlılardan yanlış
yok.Sadece yanlış

temizleyip, tekrar doğru

Birol 30-01-2010 13:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 571215)
Nokta, virgülden sonra boşluk bırakılır. İnsan yanlış bilebilir ama aynı metinde birbirinden farklı tüm ihtimalleri nasıl kullanır anlayamıyorum.

temizleyip ,tekrar yanlış
ceylan,solanum yanlış
şebboylar , beyaz yanlış
var .Soğanlılardan yanlış
yok.Sadece yanlış

temizleyip, tekrar doğru

Sevgili malina
Doğru Türkce kullanımı konusundaki hassasiyetiniz takdire şayan, bende elimden geldiğince dikkat etmeye calışıyorum. Forumda istemiyerek başta ben olmak üzere okadar yanlış yazan arkadaşlar varki, uzun süredir sitemizden ayrı kalan sevgili jineop un yazısında böyle uyarılması bana hitaben yazıldığı için çok üzüldüm. Sevgili jineop un yaptığı kutsal görevi göz önüne alırsak eğitimi en üst düzeyde yaptığını görüyoruz. İstemiyerek veya aceleyle yazılmış olduğunu düşünüp daha farklı uyaramazmıydık acaba? ( Özel mesaj la mesela ) Sağlıcakla kalın.

jineop 30-01-2010 18:16

Sevgili Birol,
Malina haklı... Benim daha dikkatli olmam lazım dı.Bu hataları bizler yapmamalıyız ki,bu konu da bir adım atalım. Sevgiyle...

malina 30-01-2010 18:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi jineop (Mesaj 571455)
Sevgili Birol,
Malina haklı... Benim daha dikkatli olmam lazım dı.Bu hataları bizler yapmamalıyız ki,bu konu da bir adım atalım. Sevgiyle...

Yazında aynı hatalar yine var.

Neden?

jineop 30-01-2010 19:02

Malina,
Düzelt butonum olursa hatalarımı düzeltebilirim. Sevgiyle...

malina 30-01-2010 19:04

Eski yazdıkların neden düzelmiyor diye sormuyorum. Yeni yazdıkların neden yanlış olmakta devam ediyor diye soruyorum.

Ön izleme Yap diye bir düğme var, o çalışıyor mu? :)

uzman16 31-01-2010 01:59

Hoşgeldin

Sevgili Jineop,

Hoşgeldin. Bahçeni, paylaşımlarını, yaratıcı fikirlerini özlemiştim.

Sevindim döndüğüne. ;)

Ketir 31-01-2010 09:21

Sevgili jineop ,
sizi özlemiştik ,yuvaya hoşgeldiniz .
Memlekette havalar biraz soğuk gitsede , şubat ayı geldi .
Tohumlar çimlendirilecek , bahçeler yeni bahara hazır edilecek .
Heyecan bastı birden :)

indomie 31-01-2010 11:43

Sayın jineop,

Bahçeniz çok güzel ve bakımlı. Ellerinize sağlık.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025