![]() |
3 Eklenti(ler)
Ayı pençesi yerini sevdi. Sarı papatyalarım açtı. Taşların arasında kendiliginden çıkan ipek çiçeğimin öylesine güzel görünüyor ki,eğilip eğilip okşamak geliyor içimden.
|
Sevgili jineop bahçemi dolaşarak beni onurlandırarak sonsuz mutlu ettiniz.
Bahçemde hayranlığınıza mazhar olan bitkilerimin mutluluğunun sebebi sizinde takdir ederek hayata geçirdiğiniz sıvı gübre ve kompost uygulamalarından kaynaklanmaktadır. Temenilerimle sizlerinde böyle mutlu bitkiler yetiştirerek mutluluklarınız daim olmasıdır, bitkilerinizi gerçek severek sevgileriniz çoğalarak artsın sevgiyle kalın saygılarımla. |
Sevgili Jineop, fotoğraflara baktığım an gözüm çiçekten önce küpe takıldı gerçekten güzel, aynı mesajda 4. fotoğraftaki mavi çiçeklinin ismi ne? Çok hoş görünüyor sevgiler.
|
Of of of...Sonbahar ayrı bir güzel olmuş bahçenizde sevgili Jineop.
Kasımpatılar muhteşem, beni yeniden kasımpatıcı yapacaklar, yıllar önce bahçeme çeşitli renklerde dikmiştim, çok da güzel geliştiler ama bir kaç yıl içinde yozlaştılar, renkleri kayboldu, hepsi de açık lila gibi bir renk oldu, ben de söktüm. Ama şimdi sizde görünce "ben n'apmışım" dedim :( Sizin link verdiğiniz yerde(fidanbotanik)gaura çalısına rastlamadım :( |
Sevgili Güngör,
Merhaba, çiçeğin adı Nicandra physalodes ...İstersen yollıyabilirim,tohumdan çok kolay yetişiyor. |
Sevgili Adalet Ablam,
Telefon açın daha yeni ordaydım,bir sürü beyaz vardı.Kasımpatıları özellikle sene boyunca 2-3 kez budadım.(haziran ve eylül de)Aldığım tüm çelikler tuttu.Yaklaşık 20 tane kasımpatı dostların bahçelerine gitti. |
Ay ben bu bahçenin göbeğine çadır kurar, gece gündüz seyrederim. :)
Sonbaharın da ayrı bir havası varmış, krizantemler ve papatyalar...baktıkça bakasım geldi. Çok özendim, uykularım kaçacak yine. |
Sn jineop çok bakımlı bir bahçeniz var
Emeğinizin karşılığını fazlasıyla almışsınız ellerinize sağlık |
Merhaba Jineop, nasılsın?
41 kere maşallah... söyleyecek söz bulamıyorum. Bunca işin gücün yanında bir de bahçeyle bu kadar güzel ilgileniyorsun. Seni candan tebrik ederim. Bütün bitkilerini severken benim yerime de okşayıver. Selamlar. |
Sevgili Jineop, Merhaba isterim teşekkürler. :)
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba Jineop. Çayımı yudumlarken bahçeni dolaştım. O ne güzellik öyle. Maşallah. Herşey o kadar güzelki... Yalnız çiçeklerin arasında güz çiğdemi ve sarıkıza rastlamadım. Yoksa gözdenmi kaçırdım. Eğer istersen sana 10 adet güz çiğdemi ve yeterince sarıkız yollaya bilirim. Güz çiğdemlerim sarı.
|
İyiki baştan farklı bir kulvar seçmişim!
Sevgili Jineop;
İyiki ben ağaç ve çalılara takılmışım. Yoksa her mevsimde apayrı renk karnavallarını yaşattığınız bu bahçeleri görünce, ben ''Benimde bahçem var!'' diyemezdim. Siz, Ahmeter, Sevgili Güler, Adalet Hanım, Hozat, limon ve burada adlarını sıralayamayacağım bir çok arkadaşımız, müthiş güzel kompozisyonlar oluşturuyorsunuz. Bahçelerinize, bir ebru sanatçısının o boyalı suya hükmetmesi gibi hükmediyorsunuz. Vallahi helal olsun! Pes doğrusu! Ellerinize sağlık. Sevgiyle kalın.. |
Sevgili Zeferan,
Sarı çiğdemlerim açtı ,yarın görüntülerim. Sarı kızım kuruttuğum toplam 3 çiçekten biri.Itır,begonvil ve sarı kız kuruttuğum bitkiler.Sarı kıza çok sevinirim.Hepiniz inanılmazsınız arkadaşlar,içten ,cömert, sevgi dolu...Unutulan değerleri büyük mutlulukla tekrar yaşamanın verdiği mutluluğu yaşatıyorsunuz bana.Tüm dilekleriniz sizlerin de gerçek olsun .Sevgiler |
Sevgili Jineop
Kasımpatlarınızın renkleri harika, küp de içindeki buz çiçekleriyle çok hoş durmuş, ellerinize, yüreğinize sağlık:) Merakla yeni düzenlemelerinizi bekliyoruz, sevgiler:) |
Sevgili Jineop. Adresinizi özelime yazarmısınız. Uygun zamanda size bolca sarıkız yollarım.
|
Sevgili jineop sarı kızın mavişinin yanına dikildi .Sizin almanızı bekliyor
|
Alıntı:
|
Sevgili Celal Abi,
Hala geç değil. Ne zaman isterseniz gelin. |
5 Eklenti(ler)
Merhaba,
Sebze bahçemi geçen hafta düzenlemeye çalıştım.Bahar da bu yapmış olduğum tahta kasalara çizmeye çalıştığım,sebzelerin rahat uzanabileceği konuma getirmek için tahta ve iplerle destek yapacağım. |
5 Eklenti(ler)
Sarı çiğdem ve daha önce görüntülenmemiş diğer sarılar:p
|
Sevgili Jineop, bu bölümü daha öncegörmemiştik değil mi?
Sebze bahçesi için çok güzel bir yer olmuş, maydonoz nane dereotu ektiniz mi? Fındık turplar da kışın çok güzel oluyor, o alan yeterince güneş görüyorsa her ay yeniden ekebilirsiniz turpları. Ispanaklarınızı da kendiniz yetiştirebilirsiniz, pırasa için sanırım geç kaldınız, fide bulabilirseniz yine de olur. Kolay gelsin. |
İmrenmemek elde değil....
|
Alıntı:
Siz Güler'le iletişim kurar mısınız? |
Sevgili Malina,
Sizi hep sevdim ,bahçemi onurlandırdınız ,onurlandırırsınız ve lütfen gelin.Kucaklıyorum sizi ,teşekkür ederim. |
Hadi bakalım :)
Alıntı:
Alıntı:
|
Sevgili Malina,
Asla...Lütfen Güler Ablamıda alın gelin. |
sayın jİNEOP, Tebrikler bilimsel bir bahçe yapıyorsunuz.Misafirlerinizle birlikte resminizi bekliyoruz.
|
Sevgili jineop,
bahçeniz gerçekten çok güzel, kasımpatlarınız ve renkleri ayrı bir güzellikte, ellerinize sağlık. Bu güzellikler içinde benim için de bir fincan kahve için. |
Alıntı:
|
Sevgili Jineop. Güzel bahçenize kaç gündür uğramıyorsunuz:( Paketinizi yollamak
istiyorum. Yarın yollarsam uygun olurmu? Sevgiler. PS: Sevgili Cemonun bana hediye ettiği osmanlı çilekleri epeyi yavru vermiş. Onlardan da ilave ediyimmi? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025