![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() Teşekkürler sayın Uzaylı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
|
Alıntı:
Olsun canım oğlumcum .Seneler bana sabırlı olmayı öğretti . Teşekkür ederim .Koca saksı renk renk yılbaşı çelikleriyle dolu ![]() Çok güzel bir süprizdi. Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hhatice nasılsınız? Pek gözükmüyorsunuz, nerelerdesiniz? Sayfalarınızda gezinirken birkaç fotoğraf dikkatimi çekti. Bilgi vermek isterim. 672' deki bitkiniz Peperomia ferreyrae; 679' da anne çiçeği dediğiniz bitki anne çiçeği değil, Kalanchoe hang. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() Anne çiçeğini sevgili satı annesinin çiçeği olduğu için söylemişti yanılmıyorsam ![]() Teşekkürler ,sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() Beni hiç bu kadar uğraştıran üzen bir başka çiçek olmadı ![]() Aldığımda kocaman yaprakları vardı hepsi döküldü ![]() Bu gün topraktan çıkardım .Oksijenli suda kökler yıkadım .Yeni toprağa ektim . Ama umudum yok bu çiçek beni sevmedi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Efe püskülü konusunda ne kadar şanslısınız Hhatice çiçek vermiş hemen bakalım çiçeği ne renk olacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
|
Alıntı:
![]() Sende yoksa verebilirim . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
672. mesajınızdaki bitki bana verdiğiniz hazine kutusunda da vardı. Yukarıdaki resimde sulu kısımları belli olmuyor ama çok güzel yaprakları var. Adını merak ediyorum. Neydi acaba? Düzenleyen sariefe : 05-03-2011 saat 18:21 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
|
Alıntı:
![]() O bana buradaki manevi kızmdan geldi .Aslında büyük olarak da eklemiştim. Yapraklar etli ve bayağı büyüyor .İsmini bilmiyorum .Yanından verdikçe koparıp ekiyorum .Hem ana bitki rahat büyüsün diye hemde çoğalsın arkadaşlarımda da olsun diye. Öğrensek ismini çok iyi olacak . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
|
Bu sefer dikkatli olalım .Okul kapalı olmasın ölmesin kaktüsler .Sizin bende büyüyen birde melissanız var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Sedef'cim bu akşam bolkonundan güzel haberler var. En son lalegül çiçeği sende sanırım. Sezonu sen kapatıyorsun yani ![]() Yılbaşı çiçeğinin sarı olması da güzel, daha az gördüğümüz bir renk. Daturan inşallah çiçeğini dökmez. o tüylü kalanşo var ya, Bauhause'dan almıştım, şimdi nerde bulsam alıcam ve dallarını arkadaşlara dağıtıcam ![]() Zafer bey bana kış tatlısı yollamıştı çıtır çıtır kurudu ve yapraklarını döktü, dilerim seninki yaşar. Bir de o bozulan çiçeğin neydi, anlamadım ? Bir de benim bebiş yerin müsaitse kışı sende geçirsin, güçlensin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
|
Alıntı:
Kış tatlısı tohumu yollamıştım sana olmadı mı? Bende fide var Tekirdağ'da getiririm . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Teşekkür ederim ben de var çiçek açması için 1 sene beklemeyiz inşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu arada siz fotoğraf ekledikçe soru sorasım geliyor. Çünkü benim yavruların anaçlarını görüyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|