![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
Teşekkür
Hatice Hanım; Bahçene eşimle beraber bir gezinti düzeledik. Gerçekten yorgunluğumuz gitti. Emeklerinize sağlık. Kamelyanı assolist yapman benide mutlu etti. Emeklerine sağlık. Bu da benim kamelya tarlam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Size nasıl özeniyorum bilemezsiniz .Çok zenginsiniz çok güzel kamelyalar yetiştiriyorsunuz .Üstelik benim gibi kamelya sevenleri mutlu ediyorsunuz. Yolladığınız kamelyalar çok sağlıklı bir şekilde büyüyor.Tekrar teşekkür ederim . Umarım sayenizde herkes kamelya sahibi olur .Bu şahane çiçeği evinde büyütür.Bahçesini bu güzellikle süsler. Düzenleyen Hhatice : 13-12-2010 saat 18:37 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Sizi tebrik ediyorum sayın Kamelyevadisi gerçekten çok emek veriyorsunuz. Ben bu emeğinizin kesinlikle boşa gitmeyeceğine eminim .Her bahçe bu güzel bitki ile şenlenmeli .Hele ki soğuğa dayanıklı olması en büyük özelliği bence Akaretlerde oturuyorum .W otelin yanında 2 tane kocaman kırmızı kamelye var .Üzerine geçen sene kar da yağdı , yağmurda hiçbir şey olmadan çiçeklendiler. Gelen geçen yapma sandı elledi .O kadar güzeller ki bir ara resmini çekip koyacağım buraya |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|