![]() |
|
|
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hepsi de çok güzel ama ismini bilmediğiniz çiçek gerçekten çok hoş görünüyor. Güle güle büyütün ![]() Ayrıca pandora yasemini tohum yaparsa talibimmmm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Elimde kulak pamuğu ile uğraştım ama tohum yapmadı.Balkonda olsa yapardı. Havalara güvenemedim .Çelik ektim birkaç tane ölmediler ama yaprakta vermediler daha , eğer çelikler tutarsa birini size yollarım . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel benim bahçede çiçek yok artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cleistocactus Strausii Sevgili arkadaşım Eser hanımın hediyesi .Onu çok sevdim .O da beni sevdi .Hiç sorun çıkarmadı güzelce köklendi . ![]() Tekrar teşekkürler arkadaşım . Düzenleyen Hhatice : 13-12-2010 saat 10:58 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
|
Alıntı:
Etoburu Haziranda aldım .Aldığım yerde 5 tane vardı .Bir hafta sonra gittiğimde kalanlar ölmüştü.Bana gölge sever dedi. Üstten sula dedi .Bende hemen sitemize bakıp bakımını öğrendim .Tek sıkıntım Tekirdağdaki ev çok aşırı sıcak oluyor ![]() Ne dersin diğer çeşitleride alsam mı ? Özellikle senin pembeler çok güzel |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Pembelerle hala birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. O nedenle bugün itibariyle öneremiyorum. Sanırım çok ışık ve nem ihtiyacı var. Yerine alışırsa izlenimlerimi paylaşırım. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
|
Alıntı:
Valla açıkçası ben İstanbuldayke eşim şebeke suyu ile üstten de sulamış .Hatta ne yaptın öldüreceksin dedim .Yeni öğrendi içme suyu veriyor. Bu hafta bauhausetan alacağım .Beylikdüzünde vardı .Bakamam diye almamıştım .Sanırım bizim evi sevdi ![]() Bilgiler için teşekkürler . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok istediğim bir kaktüs çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() Bu da geçen hafta Eminönünden aldığım kaktüsüm .Birde isimlerini bilse satıcılar ne kadar iyi olacak . Saksılarını değiştirmedim .Bu kışı atlatalım güzel saksılara ekeceğim hepsini . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Alıntı:
Sineklerin vay haline ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
|
Alıntı:
![]() İstanbula getireceğim mecburen burası kısmen daha soğuk . Senin gelin duvağın çok büyüdü .Onu haftaya sana vermem lazım .Baharda bahçeye ekersin .Pandordan aldığım çelikler malesef tutmadı .Mavi yasemin hala çeşil umarım o tutar . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Hhatice 649 nolu resimdeki sıkas çok güzel hava akımının olmadığı bir yerde bakın saksının içine iki adet paslı çivi sokun yaprakların uç yanmalarının önüne biraz geçersiniz [güneşi çok sever] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
|
Çok teşekkür ederim .Bu bilgi çok işime yarayacak .Güneş malesef artık zor ,evim çok güzel güneş alıyor aslında kışın bile açık havalarda güneş içeride oluyor.Ben aldığımda vardı uç yanmaları aldıktan sonra ilerlemedi .Aslında saksısını değiştirsem mi? diye bilen birine sorayım diye düşünüyordum . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın Hhatice; Limonunuz olgunlaşınca meyvesini alın.Bitkiler konusunda yeniyim ama ağaçlar konusunda bir tecrübe edindim. Kayınvalidemin bahçesindeki zeytinleri 3 yıldır özenle topluyorum. İlk yıl tesbih taşı kadarlardı. İkinci yıl biraz daha çoğaldılar ve büyüdüler. Bu yıl iriliğine hepimiz şaştık. Bir yerlerden öğrendiğime göre meyve veren ağaçlar meyveleri toplandıkça işe yaradığını hisseder ve gelecek sene daha verimli olurmuş. Denedik gördük. Artık ağaçların üzerinde hiç meyve ve zeytin bırakmıyoruz. Seneye Limonunuz bol verimli olur inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|