![]() |
|
![]() |
#631 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Sayın Sedef hanım merhaba, Size gönderdiğim yılbaşı çelikleri'nin kardeşleri gonca'da ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Bana yolladıklarınızda firesiz tuttu .Bu sene açmasa bile seneye çiçeklerini görürüm . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hepsi de çok güzel ama ismini bilmediğiniz çiçek gerçekten çok hoş görünüyor. Güle güle büyütün ![]() Ayrıca pandora yasemini tohum yaparsa talibimmmm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel benim bahçede çiçek yok artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
|
Elimde kulak pamuğu ile uğraştım ama tohum yapmadı.Balkonda olsa yapardı. Havalara güvenemedim .Çelik ektim birkaç tane ölmediler ama yaprakta vermediler daha , eğer çelikler tutarsa birini size yollarım . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
|
![]() Cleistocactus Strausii Sevgili arkadaşım Eser hanımın hediyesi .Onu çok sevdim .O da beni sevdi .Hiç sorun çıkarmadı güzelce köklendi . ![]() Tekrar teşekkürler arkadaşım . Düzenleyen Hhatice : 13-12-2010 saat 10:58 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok istediğim bir kaktüs çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
|
![]() Bu da geçen hafta Eminönünden aldığım kaktüsüm .Birde isimlerini bilse satıcılar ne kadar iyi olacak . Saksılarını değiştirmedim .Bu kışı atlatalım güzel saksılara ekeceğim hepsini . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Alıntı:
Sineklerin vay haline ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Hhatice 649 nolu resimdeki sıkas çok güzel hava akımının olmadığı bir yerde bakın saksının içine iki adet paslı çivi sokun yaprakların uç yanmalarının önüne biraz geçersiniz [güneşi çok sever] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
|
Alıntı:
![]() İstanbula getireceğim mecburen burası kısmen daha soğuk . Senin gelin duvağın çok büyüdü .Onu haftaya sana vermem lazım .Baharda bahçeye ekersin .Pandordan aldığım çelikler malesef tutmadı .Mavi yasemin hala çeşil umarım o tutar . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
|
Alıntı:
Etoburu Haziranda aldım .Aldığım yerde 5 tane vardı .Bir hafta sonra gittiğimde kalanlar ölmüştü.Bana gölge sever dedi. Üstten sula dedi .Bende hemen sitemize bakıp bakımını öğrendim .Tek sıkıntım Tekirdağdaki ev çok aşırı sıcak oluyor ![]() Ne dersin diğer çeşitleride alsam mı ? Özellikle senin pembeler çok güzel |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
|
Çok teşekkür ederim .Bu bilgi çok işime yarayacak .Güneş malesef artık zor ,evim çok güzel güneş alıyor aslında kışın bile açık havalarda güneş içeride oluyor.Ben aldığımda vardı uç yanmaları aldıktan sonra ilerlemedi .Aslında saksısını değiştirsem mi? diye bilen birine sorayım diye düşünüyordum . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|