![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Hatice hanim dogum gününüz kutlu olsun (Bahceleri gezerken haberini aldim). Ben de dogum günlerinde cicek gelecek diye sevinirim hep. Hayatimda aldigim en güzel dogum günü hediyelerinden biri esimin Ingiltere`den siparis edip bana sürpriz yaptigi güllerdi. O yüzden onlara özel bir emek veriyorum. Bu yil da on tane siparis etmis simdiden kara kara yer düsünüyorum. Sevgiyle, saglikla kalin nice yillara... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() ne kadar güzel gelsin güller yer bulunur nasılsa ,diyorum ki aman bana hediye almayın beni seraya götürün bırakın orada koca gün gezeyim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2008
|
Hatice abla senin balkon'da sıcaktan etkilenen varmı. Biran önce geçse şu sıcaklar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Yeni bir sıcak dalgası geliyormuş . Ama ne kadar olsa bu atlattıklarımız kadar olmaz diye düşünüyorum .Ben bu yaşıma geldim böyle sıcak görmedim dedim .Annem ben 77 yaşındayım ben görmedim böyle sıcak dedi . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
|
Alıntı:
Bu gün Tekirdağ güzel sabah yağmur yağdı.Çok faydası oldu .Hava mevsim normallerine dönecek gibi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
|
Çok saolun Cumhur Bey Moral verdiniz . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2008
|
Abla çok üzüldüm,bende'de aynı durum bahçem'de avokado ağacı,chayote kabağı ve ahududu malesef öldü, evdekiler; Annemin sardunyaların'dan benim küpe çiçeklerime kadar, pek büyük hasar olmasada üzülüyor insan. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hhatice; Balkon sayfanızı en baştan başlayarak bir kez daha gezdim. Özellikle sevdiğim bitkileriniz şunlar oldu: Kirli(Onu bir daha göremedim?), beşli tüylü kaktüsler, kara kafa, kaşıkçı elması!, yılan gibi sarılıp yatmış kaktüs, sinek kapan. Ve de bu arada, Sevgili Arya! Tabii. ![]() Ha, bu arada ''Kara Kafa'' yı da bir daha göremedim? Selam ve sevgilerimle... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
|
Alıntı:
Arya doğum yaptı 6 tane yavrusu var ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Abelia x grandiflora |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
|
Sevgili Güngör hanım çok teşekkür ederim .Siz iyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz .Sizden o kadar çok şey öğrendim ki |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() Liciler hala açıyor.Biryandan tohum oluşuyor ,Bir yandan yandan yeni oluşumlar yapraklanmalar oluyor.Sarı beyaz lila beyaz ,olanlar İstanbul'da çok güzel açmış .İlk gidişimde onları çekip ekleyeceğim . . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |