![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Hatice hanim dogum gününüz kutlu olsun (Bahceleri gezerken haberini aldim). Ben de dogum günlerinde cicek gelecek diye sevinirim hep. Hayatimda aldigim en güzel dogum günü hediyelerinden biri esimin Ingiltere`den siparis edip bana sürpriz yaptigi güllerdi. O yüzden onlara özel bir emek veriyorum. Bu yil da on tane siparis etmis simdiden kara kara yer düsünüyorum. Sevgiyle, saglikla kalin nice yillara... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
)ne kadar güzel gelsin güller yer bulunur nasılsa ,diyorum ki aman bana hediye almayın beni seraya götürün bırakın orada koca gün gezeyim )Sonra ellerim kollarım dolu olarak eve gelmek ve onlara yer aramak işin en keyifli kısmı ) |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2008
|
Hatice abla senin balkon'da sıcaktan etkilenen varmı. Biran önce geçse şu sıcaklar. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Alıntı:
O kadar çok çiçeğim telef oldu ki ne sen sor ne ben söyliyeyim .İstanbul'a son gittiğimde 7 saksı boşalmıştı Tekirdağ'da da sardunyaların durumu malesef çok kötü ![]() Yeni bir sıcak dalgası geliyormuş . Ama ne kadar olsa bu atlattıklarımız kadar olmaz diye düşünüyorum .Ben bu yaşıma geldim böyle sıcak görmedim dedim .Annem ben 77 yaşındayım ben görmedim böyle sıcak dedi . |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Alıntı:
Bu gün Tekirdağ güzel sabah yağmur yağdı.Çok faydası oldu .Hava mevsim normallerine dönecek gibi |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Çok saolun Cumhur Bey Moral verdiniz . |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2008
|
Abla çok üzüldüm,bende'de aynı durum bahçem'de avokado ağacı,chayote kabağı ve ahududu malesef öldü, evdekiler; Annemin sardunyaların'dan benim küpe çiçeklerime kadar, pek büyük hasar olmasada üzülüyor insan. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
|
Alıntı:
Avakado çok istediğim halde ekmedim .Buralarda yetişmez diye, sardunyaları bahara tekrar alırız .Ne yapalım yenilerine sağlık |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hhatice; Balkon sayfanızı en baştan başlayarak bir kez daha gezdim. Özellikle sevdiğim bitkileriniz şunlar oldu: Kirli(Onu bir daha göremedim?), beşli tüylü kaktüsler, kara kafa, kaşıkçı elması!, yılan gibi sarılıp yatmış kaktüs, sinek kapan. Ve de bu arada, Sevgili Arya! Tabii. ![]() Ha, bu arada ''Kara Kafa'' yı da bir daha göremedim? Selam ve sevgilerimle... ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
|
Alıntı:
Arya doğum yaptı 6 tane yavrusu var 1 Ağustos'ta doğdu yavrular .Tam 1 aylık oldular o kadar güzeller ki her gün köye gidiyoruz .Gitmişken yemeğimizi de orada yiyoruz 22:00 buluyor eve dönmemiz vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
|
Alıntı:
O kadar bakım ve ihtimama rağmen malesef ![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Abelia x grandiflora |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
|
Sevgili Güngör hanım çok teşekkür ederim .Siz iyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz .Sizden o kadar çok şey öğrendim ki |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
|
Alıntı:
) |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
|
![]() Liciler hala açıyor.Biryandan tohum oluşuyor ,Bir yandan yandan yeni oluşumlar yapraklanmalar oluyor.Sarı beyaz lila beyaz ,olanlar İstanbul'da çok güzel açmış .İlk gidişimde onları çekip ekleyeceğim . . |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
|
Alıntı:
)çalıdan yollarım istersen çok güzel açtı .Bütün yaz çiçeği vardı . |
|