![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu campanulaların cinslerini de yazsaydın keşke arkadaşım elimde hangilerinden var sayende öğrenmiş olurdum Şu iri çiçekli benimde çok hoşuma gitti çok hoş görünüyor![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Dona dayanıklı, yaprak döken , budanabilen çalıların içinde en fazla sevdiklerimden biri potentilla. Uzun süreli çiçekli kalması, toprak seçmemesi nedeniyle diğer renklerini de edinmek istiyordum. Pembe renklisi ailemize katıldı. O henüz çiçekli değil. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Alıntı:
... Bu güzelliğin bahçenizden ve gönlünüzden eksik olmaması dileklerim ile Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşım, benim potentilla da tomurcuklanıyor gibi. Çok güzelmiş, aynı mı açacak benimkiler de? Bendekilerin yaprakları çilek yaprağına benziyor. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Hepsi birbirinden güzel,birde nasıl resim çekmek bu anlıyamadım, kursamı gitsem.. Kırkbir kere maşşallah..... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
Ooo hemşom senin hiç ihtiyacın yok, senin kareler zaten nefis. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
|
Alıntı:
Boş yerleri hemen saksılarla kamufle ediyorum![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Jineop, ben de üç tanesinin adını soracağım, o yüzden sen hepsini ekleyiver bence. ![]() Çalı potentilla'nın yaprak şekli de çok hoşuma gidiyor. Duvarın üstündeki pembe gül fotoğrafını çerçeveleyip assak mı acaba? ![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
|
Alıntı:
Yarın çok güzel kareler olacak. Söz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
|
Alıntı:
Cıngıl cıngıl benim bahçe karşısında ilk söyledikleri bahçelerinin biraz renklenmesi gerektiği. Yardım istiyorlar, fikir alıyorlar. Tanımadığım aynı sitede oturduğumuz kişilerle tanıştırırken hani bahçesini göstermiştim ya diye ekleme yapıyorlar. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
|
Canımsın, ben de sizlerin bana yakın olmasını çok isterdim. Benol bana geldiğinde ikinci görüşmemiz olmasına rağmen çok özlediğimi fsrkettim. Sanki uzun yıllardır tanışıyor da çok uzun süre ayrı kalmışız gibi. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
Pembe gece mumu, Oenothera speciosa Çiçeklerini yaklaşık 15 gündür açıyor, kışa kadar da devam edecek. Nane gibi yan dallarla her yeri sarma eğiliminde. Toprak altında kökler yanlara doğru ilerliyor ve kökler her yerinden yeni sürgünler veriyor. Ben bıraktım istediği kadar yayılsın diye ![]() ![]() Saksılara küçük kökleri sokuşturdum. Her yerden uçuk pembe kendini gösteriyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
|
Rouge cardinal gerçekten övgüyü hakedenlerden. Çiçekleri çok büyük, aynı zamanda çiçek ömrü uzun, çiçeklenme süresi de uzun. Clematisseverler ![]() Montana tek küçük çiçeği ile beni şaşırttı. ![]() Penstemonun serada rengini görünce, Rouge cardinalle çok güzel görüneceklerini düşündüm. Ben ikisine bayıldım. ![]() ![]() Sol tarafında Clematis piluu, sağ tarafında Clematis wyela var. Wyela henüz açmadı tomurcukta. Wyelanin önünde Clematis hakurei var. ![]() Uzaktan, yakından çok hoş görünüyorlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Ben de, ben de. Onu tanıdıktan sonra daha çok. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jineop'um, zor işlere soyunmuşsun yine, kolay gelsin. Hep daha güzeli olsun diye uğraşıp duruyoruz, bu sevda bitmez canım. Fotoğrafların kalitesi ve bizlere yaşattığın duygular muhteşem, tabii ardında yatan büyük emeği bütün kalbimle takdir ediyorum. Dünyada cennet yaratmak böyle bir şey olmalı. Canım, bana gönderdiğin bitkilerden potensillaya bakarmısın, bu ne güzellik ya ![]() ![]() Bu da senden geldiğinde maydonozdan küçük üç yaprakçığı olan bitki, ben heuchera diyorum, sen ne dersin? Yaprak yapısı diğer heucheraya benzemiyor. ![]() Bunlar da senden gelen gece mumu, biraz gölgede kaldığı için sanırım, çiçekleri çok iri. ![]() Bahçeme kattığın tüm güzellikler için binlerce teşekkürler canım. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
|
Nevzat Bey, her zaman açık, beklerim. Şu sebze bahçesini bitireyim. Tüm dostlarla bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
Ah ah,neler neler ortaya çııkacak kim bilir. Ablacım yardımcın da diyordur ki...ya millette ne hanımlar var,süslenir püslenir kahve içer,benim hanımıma bak )kazma kürek,gübre,acıyordur haline )kolay gelsin,ağrın sızın kalmasın... |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|