![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bildiğimiz köy tavuğu sayın RAULGONZ7:d
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar Maaşallah çok güzel resimler yüklemişsiniz.Benim çalınan horozlardan biri bir ay sonra kaçmayı başarmış ve bugün eve geldi çok şaşırdım ve mutlu oldum.darısı diğerlerinin başına inşallah.
|
1 ay sonra evini nasıl unutmamış maşallah:D
|
Bende şaşırdım valla 1 ayda o gittiği yere alışması lazım normal şartlarda ama hakikatli horozmuş :D:D
|
Alıntı:
|
******* helal olsun gerçekten hani güvercinlerde damarlı derler ya demekki tavuklardada varmış ondan gerçekten helal olsun hayvana onu kesmessiniz artık herlade:D
|
Arkadaşlar elimizde kümeslerimize ait resimler tavuklarımıza ait resimleri elimizden geldiğince paylaşmaya çalışalım.Lütfen herkes elindeki güzel hazineleri (çeşitli ırklar ) sergilesinki bu güzelliklerden mahrum kalmayalım.Ne kadar çok resim paylaşırsak,Forum üyelerinide iştahlandırıp paylaşım konusunda teşviklendirmiş olacağız.
Saygılarımla, |
Bu mesajına cevap olarak tabi raulgoncum seve seve deyip bir sürü resim paylaşmak isterdim ama biliyosun raulgon elimde iki elin parmakları kadar bile tavuk kalmadı :D Duyarlı arkadaşlara bende sesleniyorum resimlerinizi paylaşın ben de hiç olmazsa kayıplarımın acısını resimlere bakarak bastırıyım bende paylaşcam ölümden sonra yeni aldığım tavukları ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İnşallah kardeşim hepimiz de öyle ;)
|
Arkadaşlar benim 1 adet bu senenin buladalarından tavuğumun ayağı kümesin içinde tünekteki demirin arasına sıkışmış.sanırım 24 saat kadar o şekilde asılı kalmış.Ayak hareket ediyor.Kırık veya çıkma gibi bi durum yok incelemelerime göre ayağına demir iz yapmış.2 gündürde yeni yeni ayağını basıyor ama iyileşemedi bi türlü.Ayağını iyileştirmek için yapabileceğimiz ne var.**** bunun gibi başına bi olay gelen varsa yardımcı olurmusunuz.
Saygılarımla |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ayrıca 5 tavuk 1 Horoz olarak eğer yumurtacı tavuk istiyorsanız kesinlikle Atak-s al derim.Gerçekten yumurta verimi konusunda çok mükemmel cinsler.Çok kısa sürede tüy dökme zamanını atlatır atlatmaz yumurtaya devam ediyorlar.Kışın bile yumurtasız kaldığımı hatırlamam buna inanın. |
Alıntı:
|
Ayrıca bu dediğiniz yumurta tavuğu heryerde buluna bilen tavuk cinsimi acaba..
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Bugün çok güzel tavuk fotoğrafları çektim... ;) Minyatür sultanlar... Çok güzeller... Ama maalesef benim değiller.
Eklenti 347970 Eklenti 347971 Eklenti 347972 Eklenti 347973 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
;) * Yumurta verimleri düşük, *Minyatür olanların yumurtaları normal yumurtanın yarısı kadar mini yumurtacıkları var,;) *Diğer tavuklarla bir yerde pek olmuyorlar, sürekli kavga çıkma durumu oluyor. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025