![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
Fotoğrafdanı ekledigim tavuk cinsiyet degiştirdi ibikleri büyüdü horoz gibi ötüyor, bu günlerde gözle gözükür degişiklikler oldu. 3 senedir beslediğim ve devamlı yumurta yapar ve gurk olur civciv bile büyüttü. Uzun süredir yumurtayı kesti, bundan sonra onu ayrı bir yerde hal ve hareketlerini takıp edecegim. Kanatlılarda cinsiyet değişikliği oldugunu duymuştum, ben ilk defa karşılaşıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-06-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-10-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-02-2008
|
Kümeste sulukların donmasına karşı öneriler
İyi günler, Ankara Gölbaşı'ndaki bahçemde tavukların suyunun donmaması için yapabileceklerimin neler olabileceğini söyleyecek arkadaşlara şimdiden minnettar kalırım. Ben suya alkol veya tuz katmayı düşündüm. Ayrıca akvaryum ısıtıcısı ile suyu ısıtmayı da düşündüm. Ancak haftada bir gittiğim için bunun pek sağlıklı olmayacağı kanaatindeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-07-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bildiğim Kadarıyla Tavuklara Kesinlikle Tuzlu Su Verilmez Araştırırsanız Tavuklarınızın Sağlığı İçin Çok Önemli Alkol Olayını Bilemiyorum Bence Bir Çeşmeyi Belli Bir Seviyede Açık Bırakıp Donmasını Önleme Gibi Bir Tedbir Alınabilir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-08-2007
|
Saygılarımla!.
Bende; Bir Çift Aldım Az Önce: Şu An Yetiştiricilik Bilgisi Arıyorum!. Cinsi; BRAHMA TAVUĞU!. Yetiştiricilikler Sayfasında; AĞAÇLAR.NET SAYFASINI GÖRÜNCE: BU SAYFAYI TERCİH ETTİM!. Sevincimden; ÖNCE MESAJ YAZAYIM, Dedim!. Araştırmalarımı Sonra Yaparım, Dedim!. SAYGILARIMLA ve TEŞEKKÜRLER AĞAÇLAR.NET DOSTLUKLARI!. İYİ Kİ VARSINIZ!. DOSTLUĞUN TEBESSÜMÜ DAİMİ OLUVERSİN İNŞALLAH!. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Kusuruma bakmayın çok özür diliyorum bu kadar yazmak istemezdim.... Saygılar, |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|