agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Çiftlik Hayvanları > Kanatlılar
(https)




Beğeni Düzeni2337Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-01-2022, 08:16   #1
Ağaç Dostu
 
mister73's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-11-2016
Şehir: Regensburg, Ankara, Bergama
Mesajlar: 496
Tavuk yetiştiriciliği

Sanırım ılık su ve oda sıcaklığında bekletme detayını atlamışım. Çünkü yem karma/hazırlama işlemini soğuklardan dolayı evin bodrumunda yapıyorum ve elimin altında bulunsun diye kavanozları da burada tutuyordum, haliyle oda sıcaklığında değil. Muhtemelen bu sıcaklıktaki bakteri faaliyeti yavaşlayacağı için 3 günden fazla bekletmiş olmam umarım fazla bir olumsuzluk çıkarmamıştır; bir dahakine dikkat ederim inşallah.

PH ölçümü yapmadım kaç olması gerektiğini de tam olarak bilemiyorum ama fermente ürünü ayrıca kemik unu, sumak, pul biber gibi ilave ürünlerle karıştırarak verdiğim için dengelenmiş oluyordur diye düşünüyorum.

mister73 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025