![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
![]() Bu dönem beslenme açısından çok önemli olduğu için GDO'lu yem yedirmeden proteinlerini, vitaminlerini tam verebilmek için epey çaba sarfediyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Alıntı:
![]() Baktık ki Atakslar tek tük yumurtlamaya başladılar geçen hafta bir miktar daha Ataks edindik. Bu sefer de aralarında 6-8 haftalık fark olduğu için eski Atakslar aynı cins olmasına rağmen yeni gelen Ataksları rahatsız etti. Lohmanların ise umurlarında bile değildi. ![]() ![]() Biraz araştırınca sizin de belirttiğiniz gibi kanatlılarn bu döneminin gelişim açısından çok mühim olmasından ötürü yem rasyonunun çok önemli olduğunu gördüm. Ama biraz bakındıkça da işin içinden çıkılması çok zor bir hal alıyor. Doğal beslemek isteyince bu rasyonu tutturmak imkansız gibi bir şey oluyor. Hazır yem alınca da GDO'nun içine gömülmüş oluyoruz. Bu konu hakkında yeni bir yazı geliyor mu acaba? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
![]() Bu cinsler hibrid olduğu için ilk kan yarkaları edinmek önemli (sebzelerdeki F1 gibi). Bir üretim çiftliğinden aldınız ise büyük ihtimal ilk kandır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|