agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Çiftlik Hayvanları > Kanatlılar
(https)

Beğeni Düzeni2337Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-12-2013, 21:32   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 01-07-2010
merhaba,onların insan için oldugunu biliyorum.Ama hayvanlara nasıl uygulanır teşekkür ederim.

kirazcı35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-12-2013, 22:18   #2
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kirazcı35 Mesajı Göster
merhaba,onların insan için oldugunu biliyorum.Ama hayvanlara nasıl uygulanır teşekkür ederim.
Sarı leblebiyi havanda dövüp yemlerine karıştırın suyla tavlayıp verin biz köyde öyle yapardık.

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-12-2013, 17:04   #3
Ağaçsever

İyi akşamlar,yarın leblebi tozunu deniyecem teşekkür ederim.

Eski 13-12-2013, 23:25   #4
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 27-09-2013
bunlarda benim yetiştridiğim beslediğim yumurta ırkları..

herkeze bol bereketli üretimler dilerim,bende yıllardır her türlü kanatlı beslerim ve doğru ırk seçimi doğru beslenme şekli çok önemli,her ırkın beslenme ve verim şekli değişir..bu konuda elimden geldikçe tecrübelerimden paylaşmak isterim isteyen olursa tabii

Eklenen Resimler

doğalçiflik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-12-2013, 23:33   #5
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 05-04-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi doğalçiflik Mesajı Göster
herkeze bol bereketli üretimler dilerim,bende yıllardır her türlü kanatlı beslerim ve doğru ırk seçimi doğru beslenme şekli çok önemli,her ırkın beslenme ve verim şekli değişir..bu konuda elimden geldikçe tecrübelerimden paylaşmak isterim isteyen olursa tabii

Maşallah çok güzel görünüyorlar.
Umarım aşılarını yaptırmışsınızdır.
Yaptırmadıysanız hemen yaptırın derim.

lodos_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-12-2013, 12:22   #6
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 10-11-2012
Alıntı:
Elinizde Atak-s yarka mevcutmudur.Var ise fiyat nedir.

RAULGONZ7 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-12-2013, 16:53   #7
Ağaçsever

iyi akşamlar,dogalçiftlik;maşallah çok güzeller eger yaşatabilseydik bizimkilerde bu kadar olucaktı,biz kendimiz cıkarttık kuluçkadan makina aldık yavrular öyle güzeldiki ama hastalandılar bir bir gittiler yaklaşık 100 tane aman dışardan sakın aralarına başka yerden aldıgınızı kümese koymayın cünkü ben öyle yaptım sonuç çok kötü oldu.güle güle büyütün Allah korusun.

Eski 02-01-2014, 12:59   #8
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 14-04-2008
Alıntı:
Ben Antalya iklimi hakım Isparta candır da 2 dekar bir meyve bahcesinin içinde kuracağim çift bölmeli alanda tavuk yetiştirmek istiyorum...Her tarafı ,dar gözenekli telle cevrilip içinde alttan sürmeli kümes olacak,bahce ortadan 2 ye ayrılacak.Bir tarafda tavuk yayılırken diğer taraf çeşitli bitki tohumu atılıp yesertilecek,yetiştiğinde tavuklar bu bölüme alınacak,ve çıktıkları bölüm ekilecek.
Yaz kış yeşillenme imkanı var.Otun hakından gelemedim.Ağaçlarım ,20 narenciye 20 hınnap ve 35 zeytınden ibaret.4 yaş gibi.
Irk olarak bulabılırsem Araucana veya austrlonp düşünüyorum..su problem değil.Kümes yerden yuksek tamamen kapalı olacak..gelincik belası olabılır.Aslında burada tavuklar hep ağaçlarda geceliyordu.Şu an fikirlendirme aşamasındayım.Fikri olandan faydalanabılırım..

stars Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025