![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Tek kelimeyle harikalar umarım Sn Zafer İnandıklının gönderdiği küçük gelinde bir gün o boylarda çiçek açacak ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Jezebel yüklemiş oldugunuz farklı bir tür . Zafer beyinki yaprak yapısıyla ayrı dikkat ederseniz sadece cicekleri benziyor sadece ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu mesafeden ve resimden tanı koyabilmeniz çok enteresan. 4-5 metrelik surun üzerindeki bitki konusunda iddalı olaman tabi ki. Küpün içindeki konusunda iddalıyım, çelik aldım, açınca ilgi ve alakanıza sunarım ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sevgili jezebel ( Bu mesafeden ve resimden tanı koyabilmeniz çok enteresan.) yok birebir canlı karşımda durdugundan söyledim zira bende var ve gercekten dediginiz gibi cok arsız bir tür yazın aldıgım ufak bir kök 5 dal verdi . zafer beyinki cok ugraşmama ragmen kaybettim belkide cok ugraştıgımdan kaybettim ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Zafer Bey, maşallah çok güzeller. Benim prenses de büyümeye devam ediyor. ![]() http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=585 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Zafer Bey, bitki güneye bakan açık balkonda. Sabah üç saat kadar güneş alıyor. Bu mevsimde tomurcuğun sağlıklı gelişmesi için bu yeterli mi? Besin vermeye devam etmeli miyim? Benim için çok heyecanlı bir bekleyiş başladı. Bu güzel bitki için size tekrar teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kış'ı ısı kaynağı olmayan aydınlık bir yerde geçirmesini sağlayınız. Kış'ın iyi dinlenirse yaz'ın sizi daha da mutlu edecektir. Selâmlar... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2011
|
Bu bitkiye ne tür besin veriyorsunuz acaba. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Sevgili zenfree hasedimden çatladım , desen biz bir yıl daha bekleyeceğiz, umarım sende ki açmayı başarırda keyfini sürersin ![]() Zafer abicim bunlarda benim güzeller ![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selâmlar... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Her gün arama tarama çalışmaları yapıyorum, sabah sabah uyanıp başlarına dikiliyorum sonra birden komşular görse kadın iyice sıyırdı diyecekler diye içeri giriyorum hemen sabahın 07 sin de benden başka kimse çiçek incelemiyor da ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Aşağıda Zafer Bey'in bir soruya verdiği cevabın linki yazıyorum. Bilgi kaybolmasın. ![]() http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=713 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-12-2006
|
Zafer Abi, senin verdiğin Bir Gecelik gelin dün bir çiçeğini verdi bu gece kalan 4 tane birden açıyor. bol bol resimliyorum bakalım ekleyebilecekmiyim. Bahçede çiçekleri göremiyorum diye evin içine almıştım çok da iyi yapmışım. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
Alıntı:
ne kadar zamanda çiçek aldınız? benim bir sene oldu iyi gelişme oldu ama çiçek göremedim.. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
ben bu kış dışarda bırakıcam inşallah bişey olmaz. izmitteyim bu arada. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yeni Üye
|
Bu yıl yanılmıyorsam 12 tane çiçek açtı ve yine yanılmıyorsam bitki 2 yaşında ve ilk sürgünleri çiçek açtı. Hatta eminimki daha çok açacaktı fakat biryandan köpeğim bir yandanda salyangozlar rahat vermedi. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yeni Üye
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|