![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu atlasları her yıl olduğu gibi kışın köklerde kuruma ve üst kısmın da kuruması nedeni ile geçtiğimiz yıl kesmiştim. Yapraklar suyunu çekmiş durumda idi. Budama yaptıktan sonra köklenemeyecekleri enerjileri kalmadığı için su içinde biraz düzelmeleri için bıraktım. Bir kısmı çürüdüler. Kalan kısmı yaklaşık bir yıl su içerisinde kaldılar. Çürüyenler oldu. Ancak kalanlar oldukça fazla. Toprağa diktim. Tekrar ölenler olur derken şu anki durumları iyi. Fotoğraflarını çekersem eklerim. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
Atlas çiçeğinin bir çok değişik tonu olduğu doğruymuş.Açık pembe ve hafif lila gibi yani zıpçıktı zambağı renginde diyebilirim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
reward midnight
Geçen yıl ve daha öncesinde açmıştı bu sene tonu biraz değişti sanki artı daha bunamadıysam eğer kokusu da yoktu ama bu sene kokusu da var.Demek ki sarılardan toz almış kokusunu da almış diye düşünüyorum.Yaylada bahçede nane vardı dikili çok keskin bir kokusu var nanede olmayacak kadar.Meğerse yarpuzdan toz almış ve bu yüzden keskin bir kokuya sahip dedik.3. resim bu yıl açan çiçeğin resmi.İç kısımdaki eflatunu biraz azalmış sanki. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|